Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
613
Czy możliwe jest, aby miec taki prawie, ze wklęsły brzuch? Tzn. jak się człowiek napnie i widac kratkę. chodzi mi o to, czy powinien byc na równi z klatką (widok z profilu) czy też, tak jakby cofnięty? A no i jeszcze jedno, czy picie multivitaminy rozpuszczanej w wodzie ma takie samo (negatywne) działanie jak picie wody gazowanej? Chodzi mi, czy tak "skutecznie" rozwala brzucho?
Why do you hurt yourself, when you know I love you...
Szacuny
3
Napisanych postów
975
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5555
powiem ci tak...jeśli masz płaski brzuch i rozbudowaną klatke...to boski kamikaze nie ma przebacz....nie da rady zeby brzuszek wystawał ci jak klata :) no nie idzie :p klatka wystaje a brzuch plaski jest jakby "cofniety" :P w koncu cyce sa duze i wystaja :D
Szacuny
0
Napisanych postów
95
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1101
no prawda...ale mozliwe jest tez ze ma jakies zniekształcenie,tak jak niekturzy wklesła albo wypukła klate ale nie sadze zeby na miesniach sie cos takiego zrobiło,na pewno przesadzasz
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
613
Hmm... no w sumie tak, ale mam obsesję na puncie brzucha, bo nie chciałbym tak jak ojczulek z balonem chodzic:/ W sumie najbardziej liczy sie funkcjonalnośc mięśni, ale diamond sharp abs make you look nice:D
Why do you hurt yourself, when you know I love you...
Szacuny
0
Napisanych postów
445
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3211
możesz mieć brzuch bardziej wysunięty od klatki jeśli spełnisz 2 warunki:
1.Obwisłe cycki
2.Gruby brzuchal
A tak poważnie to proste że klatka musi mieć większy obwód od brzucha, musi byc bardziej wystająca, a brzuch 'cofnięty'