Szacuny
6
Napisanych postów
911
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10895
elorap.
Czy zwykla wode moge zastapic normlanie ta woda cytrynowa? Czy tylko moge pozwolic sobie na nia od czasu do czasu. Pytanie to zdaje poniewaz woda ta posiada cukier, jakies substancje konserwujace i nie wiem czy pijac ja codzennie nie bedzie zle T_t
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17
z cytrynką to się zgadzam - i smacznie i zdrowo.można też dodac plasterek pomarańczy tez super sprawa. powiem Wam,że ostatnio naczytałam się bardzo złych rzeczy o słodzikach ( ze choroby wątroby i mózgu powodują) i jakoś wolę troche cukru lub w ogóle nic zamiast tego świństwa.i woda smakowa ze słodzikiem mi zupełnie nie podchodzi - czuc chemią a ta z cukrem to i owszem :) a ostatnio odkryłam super sprawę - jeśli ktoś ma dostęp do świezej mięty :) z cytrynką i miodkiem i wodą źródlaną i lodem doskonale orzeźwia :)no dobra...i zrobil sie watek kulinarny ;) ale upały trzeba brac na sposób ...
Szacuny
40
Napisanych postów
2090
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20230
ja czasem kupuje taka wode (nie zywaca ale cytrynowa) zeby wypic wokncu cos innego bo ile zwykła wode mozan pic ta co ja kupuje ma chyba mnije niz 0,5 kcal na 100 ml wiec luz
Szacuny
20
Napisanych postów
3230
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
53403
ostatnio przez przypadek kupilem wode zywiec truskawkowa
pomijajac smak, ktory jest ochydny to mozna sie pzrestraszyc zawartosci cukru - generalnie nie polecam, chociaz cytrynowej nie pilem
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17
ja tam jesli mam ochote na wodę smakową to pijęauqarel truskawkową. mam chyba najmniejszą zawartośc cukru z wód smakowych na rynku no i piszą,ze nie zawiera nic sztucznego :) ale prawda jest taka,ze najlepiej pić wodę zwykłą i gazowaną!!! i z plasterkiem cytrynki!!! gazowana - ponieważ dobrze wpływa na diureze i jej kwaśne pH zapobiega namnażaniu bakterii.