...
Napisał(a)
Witam, mam dwa pytania odnośnie wody i soli do iniekcji, mianowicie czy w soli również można rozrobić peptydy (wszędzie polecają wodę)? Drugie pytanie, jak długo może stać w lodówce otworzona woda? Mam zakupiona wodę w 5ml flakonach, do rozrobienia pepkow potrzebuje 1ml, otworzyłem jeden flakon wody 2 tyg temu, wieczko zakrylem zatyczka, czy mogę dalej korzystać z tej samej wody czy kosz?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Problem polega na tym że po otwarciu nie można jej zamknąć tak jak zwykłego flakonu, ma urywana górę, niby zabezpieczyłem prowizorycznym korkiem ale nie jestem pewny czy jakiś syf się tam nie rozwinie.
...
Napisał(a)
Wiele razy rozrabialem w soli i było ok
To kosztuje grosze przecież tak więc po kija to chomiokowac? W wodzie szybko się bakterie mogą rozwinąć otworzonej
To kosztuje grosze przecież tak więc po kija to chomiokowac? W wodzie szybko się bakterie mogą rozwinąć otworzonej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Raczej to nie ma co się z tym złego stać poza ew zaczerwienieniem miejsca inj, soli brakło niedziela wieczór pepki bilem to z kranówka rozrabialem
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!