Mam bardzo głupie pytanie, mam 20 lat i gole się raz na tydzień, posiadam wodę po goleniu ale nie bardzo rozumiem czemu ma służyć? Chodzi tylko o zapach czy również ta woda ma również jakieś inne właściwości?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
woda po goleniu przywraca równowagę podrażnionej skórze po goleniu, działa na nia uspokajająco, przeciwdziała zakażeniom i delikatnie zwęża pory;)
RRR
...
Napisał(a)
a jaka masz ta wode po goleniu? jak kolonska to nieźle zdezynfekuje 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Hmm, jak dla mnie to chyba bardziej podrażnia niż uspokaja
Mam Gillette Storm Force - całkiem przyjemny zapach, ale kłuci się z moją wodą toaletową
Dzięki za odpowiedzi
Mam Gillette Storm Force - całkiem przyjemny zapach, ale kłuci się z moją wodą toaletową
Dzięki za odpowiedzi
...
Napisał(a)
znalazłam w necie ze ma jakies skladniki nawilzajace i witalizujace 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Ale tylko te lekkie nawilżają i łagodzą
Reszta ma raczej za zadanie dezynfekować
stąd to pieczenie
chociaż ja dziękuję-podrażniać skóre goląc się maszynka a potem lać na nią spiryt/brrrrr
Reszta ma raczej za zadanie dezynfekować

stąd to pieczenie

chociaż ja dziękuję-podrażniać skóre goląc się maszynka a potem lać na nią spiryt/brrrrr

LET'S PLAY
...
Napisał(a)
ja polecam zrezygnować z wody po goleniu - podrażnia poważnie twarz, ma alkohol, twarz po tym szczypie jak pierun. polecam raczej balsam nivea po goleniu - dużo lepszy. A zamiast zapachu wody kolońskiej dobry antyperspirant - adidas action 3 teraz na przykład ma super zapachy i nieźle działa
doody
...
Napisał(a)
ja polecam zrezygnować z wody po goleniu - podrażnia poważnie twarz, ma alkohol, twarz po tym szczypie jak pierun. polecam raczej balsam nivea po goleniu - dużo lepszy
j/w..
j/w..

Mam przyjazną materie i jem węglowodany
...
Napisał(a)
Ja polecam przejśc na NIVEA FOR MEN- mleczko po goleniu..Zamiast wody rzecz jasna..Nie szczypie, miłe uczucie chłodu na twarzy i pachnie delikatnie i przyjemnie a w dodatku skóra jest po nim miękka.
Tant que luttes, tu es vainqueur!!! Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą!!!!!!!!!!!
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl
...
Napisał(a)
Sceptyk, daj te flaszkie komus w prezencie. Jesli nie podrazniasz ryjofona maszynka podczas golenia(jakies pianki chyba stosujesz?) to czasami zwykla woda wystarczy umyc, a jak trzeba to kupuj lepszy balsam, moze nawet jakis krem do twarzy?
He he raz w tygodniu
Kurde chcialbym tak "czesto" sie golic
Zmieniony przez - Balik w dniu 2006-10-06 22:43:28
He he raz w tygodniu

Kurde chcialbym tak "czesto" sie golic
Zmieniony przez - Balik w dniu 2006-10-06 22:43:28
bzykam bo lubie
NON OMNIS MORIAR
...
Napisał(a)
Co za koleś, ja od pięciu lat muszę się golić minimum raz dziennie, dobija mnie to trochę.
Nie wiem jak wy - ale po goleniu najczęściej używam oliwki dla niemowląt, inaczej skóra mnie swędzi cały czas...
Nie wiem jak wy - ale po goleniu najczęściej używam oliwki dla niemowląt, inaczej skóra mnie swędzi cały czas...
1
Wesoły wegan :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!