Szacuny
3
Napisanych postów
48
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
388
Witam Was.Mam takie pytanie:Co daje woda po goleniu?golę się już trochę ale do tej pory przemywalem twarz tylko samą wodą,a czy woda po goleniu daję coś oprócz zapachu?bo czasami mam po goleniu krostki i niewiem czy jakbym uzył wody po goleniu czy to mi niezwiększy ich ilośći... czy to coś lagodzi? Pozdrawiam
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Celem wody po goleniu była i jest dezynfekcja, dlatego, że w zawiera spirytus....ale jak dla mnie moga one nie istnieć, osobiscie po goleniu smaruje buzie nivea for men nawilzającym
Szacuny
1
Napisanych postów
212
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6372
woda po goleniu to w glownej mierze alkohol- czyli dzialanie odkazajace, przy mikrouszkodzeniach skory, ze tak to nazwe, dobrze jest odkazic skore, bo dzieki temu mozna wlasnie uniknac podraznien, krostek itd. Ja osobiscie mialem taki problem ze po goleniu mialem straszne podraznienia- mam dosc deliktana skore. stosowalem wode po goleniu i nawet balsam Nivea w celu unikniecia tych podraznien. I nie bylo efektu, ale odlrylem co na mnie dziala wrecz zbawiennie!! jest to zel do mycia twarzy Nivea, on tez odkaza, ale o wiele deliktaniej przez co moja skora po goleniu jest idealna, a na prawde mam starsznie deliktna skore.
pozdrawiam
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
kup sobie krem nawilzajacy dla mezczyzn loreala, na poczatku trudno bedzie sie przyzwyczaic bo on nie zawiera alkoholu ale pozniej efekty sa fajne bo skora jest nawilzona i nie podrazniona
Szacuny
16
Napisanych postów
124
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
306
Jak to co daje? Pielęgnacja + zapach Zobacz wodę po goleniu HB. Wygładza i pielęgnuje skórę. Mam ją od roku.
W sieci znalazłem zdjęcie - świetny produkt