Witam, czy płukanie gardła roztworem wody utlenionej (łyżka wody utl. do 50ml zwykłej wody) codziennie wieczorem w celu odkażenia gardła w okresie zimowym (pomijając fakt czy to coś daje czy nie), może uszkadzać szkliwo zębów?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie , spokojnie możesz sobie płukać . Znam osoby które używają specjalnie zrobionej pasty do zębów z wody utlenionej i stosują ja od lat. Przygotowanie pasty do zębów z równej mieszanki sody oczyszczonej i wody utlenionej jest bardzo proste i szybkie i jak twierdzą sama pasta – wyjątkowo skuteczna i przede wszystkim – wolna od szkodliwego fluoru. Po sporządzeniu pasty zanurzają szczoteczkę do zębów w 3% wodzie utlenionej i myją zęby. Ponoć bardzo dobrze się sprawdza
Osobiście nie próbowałem .

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Zęby mam ok, pasty nie potrzeba, chodzi tylko o odkażenie, dziękuję w takim razie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kolana szpotawe, płaskostopie a przysiady i martwe ciągi.
Następny temat