Niestety nie znoszę czystej wody. Wypiję w męczarniach pół szklanki i mam odruch wymiotny. Stąd moje pytanie: czy przez to, że zmieszam wodę z syropem owocowym albo pół na pół z sokiem, traci ona swoje pozytywne właściwości (tzn. chodzi mi np. o wypłukiwanie toksyn z organizmu i nawilżanie go "od środka")? Bo jeśli nie to nie widzę powodu, by się katować. Co o tym myślicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sok,syrop nie jest najlepszym pomyslem, ww proste. Daj lepiej sokuz cytryny.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Wiem, wiem, że to nie jest najlepszy pomysł (a raczej że w ogóle nie jest dobry). Ale po prostu nie mogę się przemóc, cytryna tu raczej nic nie da. Musiałabym dosypać cukru...
...
Napisał(a)
Niestety nie znoszę czystej wody. Wypiję w męczarniach pół szklanki i mam odruch wymiotny
żartujesz
ja się od niegazowanej Nałęczowianki odkleić nie mogę, jestem hydroholikiem
żartujesz

ja się od niegazowanej Nałęczowianki odkleić nie mogę, jestem hydroholikiem

...
Napisał(a)
To zazdroszczę.
Moja niechęć do wody jest nawet dla mnie jakaś nienormalna, no ale tak jest i chyba nic się w tej kwestii nie zmieni.
Pamiętam pewne traumatyczne przeżycie z dzieciństwa: w ciągu 2 godzin przed badaniem (chyba USG) miałam wypić 2,5 szklanki wody. Po pierwszej (niecałej) zwymiotowałam...
Moja niechęć do wody jest nawet dla mnie jakaś nienormalna, no ale tak jest i chyba nic się w tej kwestii nie zmieni.
Pamiętam pewne traumatyczne przeżycie z dzieciństwa: w ciągu 2 godzin przed badaniem (chyba USG) miałam wypić 2,5 szklanki wody. Po pierwszej (niecałej) zwymiotowałam...
...
Napisał(a)
przyzwyczaisz sie:P
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
ja odkąd jakies 5-6 lat temu przestawilam sie z ohydnych teraz dla mnie napojow gazowanych(czesto takich z "gorszej polki")takze stalam sie uzalezniona- od niegaz. wody żywiec zdrój :) naprawde, wszystko da sie przezwyciezyc, trzeba tylko mocno chciec ;]
...
Napisał(a)
poprubój różne wody mineralne jest różnica w smaku 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Moze zwiekszaj powoli ilosci wody to jakis sie przyzwyczaisz.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!