Coś o mnie:
Nazywam się Wojciech Korzeniowski ;o i głównie za namową dwóch takich forumowiczów, tak Erwinie i Mariuszu :D stwierdziłem, że w końcu odpalę dziennik :D Trenuje od 15 roku życia, czyli 13 rok się kręci :D Jednak dopiero mając 20 lat zaczęło to jako tako wyglądać, lecz do ideału jeszcze wiele brakowało :D W 2014 roku zdecydowałem się na start w debiutach 2015, podjąłem współpracę z Przemysławem Owczarkiem jakoś we wrześniu 2014. Najpierw masa na konkrecie, bo było coś 126kg, później redukcja i ulany placek :D Na ważenie ledwo co doszedłem, miejsce 13 na 30 paru zawodników i modlitwa żeby zejść ze sceny jak najszybciej. Tak na marginesie w samochodzie nie potrafiłem napić się wody z butelki bo ręka omawiała posłuszeństwa :D Później 2015 rok i w połowie roku przygotowania do MP 2016 tym razem pod okiem Łukasza Kaźmierczaka, znowu masa na konkrecie 133kg :D Redukcja na tłuszczach i ostatnie 3-4 tygodnie na niecałych 2 tys kcal i godzinach spędzonych na cardio, miała być ciężka, wyszedł klasyk, do tego ulany :D
Później próbowałem coś sam i powiedzmy metodą prób i błędów jakoś wychodziło. Końcem roku poznałem Mariana któremu dużo zawdzięczam, dał mi trochę inne spojrzenie na wszystko i wyluzował głowę. Więc radząc się głównie Mariana, trochę też Przemka, później Lukiego cisnąłem z tematem :D Efekty były różne ale zazwyczaj w miarę zadawalające. Obecnie moim mentorem jest wspomniany wcześniej Luki (Łukasz Modzelewski) z którym sobie razem działamy już na 100%, choć nie powiem wcześniej też nie jeden raz dostawałem bardzo pomocne rady od Łukasza, słuchałem się tego co mówi, proponuje i efekt był bardzo dobry.
Cel -->> Masa... masa... masa... Start :D Przy moich 195cm wzrostu troszkę tego mięsa musimy dołożyć żeby jakoś to wyglądało. Obecna waga 117,4 i działamy dalej. Do końca 2017 roku był "luźniejszy" okres, teraz od Stycznia wjechaliśmy bardziej na obroty ;)
Trening -->> PPL wzorowany na nikim innym jak JP :D Trening wchodzi mega to po co kombinować, trenuje 5 razy w tyg i dodatkowo cardio 5x20min
Dieta -->>
DNT: B:350g W:200g T:130g
DT MC B:360g W:740g T:70g
DT HC B:360g W:920g T:70g - dni nóg
Wrzucę trochę zdjęć znalezionych na telefonie, nie do końca przedstawiają formę ale zawsze coś :D Będą po kolei czasowo...
Najpierw coś z przygotowań do MP 2016, później początek/połowa roku 2017 i coś obecnego tzn koniec roku 2017 i ostatnie zdjęcie do magicznego lustra obecnie :D

Zmieniony przez - Wojtekorzen w dniu 2018-01-09 18:48:24
Zmieniony przez - Wojtekorzen w dniu 2018-01-09 18:50:00