Szacuny
6
Napisanych postów
2209
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9570
Witam mam na imię Filip i szesnaście lat , 180 wzrostu i niestwierdzone adhd które do niedawna dawało mi się we znaki. Codziennie po całym dniu siedzenia w ciasnych ławkach w szkole i słuchania czasem absurdalnych rzeczy pod wieczór rozpierała mnie niesamowita energia. Dotychczas wyładowywałem ją na młodszej siostrze bądź na rodzicach, lecz po kupnie worka bokserskiego od "marbo" to się zmieniło. Teraz trenuje regularnie 3 razy w tygodniu co ściąga ze mnie całe napięcie i energie. Worek jest bardzo dobrze wykonany, a ponadto ma atrakcyjną ceną , dodatkowo otrzymałem uchwyt do sufitu, co oszczędziło mi czas i pieniądze. Gorąco polecam wszystkim tym którzy niewiedzą jak wyładować nadmiar niespożytych sił.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
85
Mam to samo, po kupieniu worka, jest o wiele lepiej. Choc powiem szczerze - worek dobry (150 cm 45 srednica ~40kg) Worek sie 'ugniata' u gory troche i 'obciazenie' idzie w dol tak jak by, mi to w niczym nie przeszkadza. Ale polecam zanim zaczniemy trenowac na worku chociaz z miesiac - 2 miesiace pochodzic na boks lub cos w tym stylu, zeby zalapac podstawy chociaz bo pozniej mozemy miec zle przyzwyczajenia (krzywienie nadgarstka, co kolwiek)
Worek mimo wszystko - Swietny, bardzo dobrze wypelniony, polecam wszystkim!!
Szacuny
0
Napisanych postów
207
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2910
worki jak narazie u mnie tez sie trzymaja chociaz te karabinczyki juz mi poszly 2 po 10 minutach walenia w worek nie wiem czy z aluminium one sa czy z czego ,ogulnie juz zakupilem porzadne karabinczyki i jest si
pozdro