Witam, mam pytanie odnośnie 30 min tluczenia worka odrazu po podrecznikowym treningu np klatka triceps. Dodam iz walcze o zlapanie paru kilo, wiec czy jest wskazane takie bicie na rozluznienie po treningu. Czy raczej w dzien nie treningowy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Takie tłuczenie w worek jest bez sensu... uczy tylko złych nawyków... ale mniejsza o to.. to jest tak jakby forma aerobów bo worek daje trochę w kość... jak dorzucisz podczas masy wegli to masa powinna iść :) Nie widzę przeszkód.
Kompleksowe prowadzenie online.
...
Napisał(a)
"Żeby rosnąć trzeba płonąć" pozwole sobie zacytować Arnolda.Z10minut biegu i 5 min worka potem rozciąganie i jedziesz.Moja rozgrzewka przed treningiem trwa od 10 do 20 minut abym był rozgrzany, worek jest kontuzjogenny ja sie nie umie walić.
...
Napisał(a)
No z tym tluczeniem to tak tylko napisalem
, cwicze z kolega ktory pare laty cwiczy karate czy cos takiego wiec jakies pojecie ma i stara sie mnie jakis technik nauczyc zebym sobie raczek nie polamal. Tylko ze w jego przypadku on zrzuca zbedne kilogramy i tlucze ten worek po treningu a ja chce pare kilo zlapac i to mnie ciekawilo czy to zle nie wplynie na moja walka o mase. Ale dzieki za szybkie odpowiedzi 

...
Napisał(a)
Nie rozumie czemu wy wszyscy piszecie ze worek uczy zlych nawykow?! Przeciez nikt tu zawodowym bokserem nie chce zostac tylko po prostu troche pocwiczyc sile uderzenia etc. Nauczyliscie sie tego samego tekstu i powtarzacie jak papugi.
"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
zresztą jest dużo wiadomości i informacji jak i filmy szkoleniowe na których można podpatrzeć technikę. Dzięki czemu można się wiele nauczyć, nie tylko złych nawyków, wiadome że jak ktoś bez żadnego pojęcia zacznie okładać byle by wyrkiem zabujać, to wtedy tak jest.
moja silka http://www.sfd.pl/mała_ciasna_ale_własna_siłka-t548508.html
FILM KTÓRY KAŻDY POWINIEN ZOBACZYĆ http://www.youtube.com/watch?v=QNRhjBYYo6g
...
Napisał(a)
To nie jest tak,że umiemy tylko jeden tekst na pamięć i go w kółko powtarzamy. Nie ma sensu traktowanie walenia w worek jako formę rozgrzewki..Nie mówiąc już o złych nawykach to przy małym pechu łatwo o kontuzję. a ten kolega to jakie karate ćwiczył??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!