Witam, do sprzedania mam Worek walec bokserski stojący gruszka,
Worek dobrej jakości do amatorskich jak i profesjonalnych treningów, wytrzymała sprężyna, podstawka do napełniania wodą lub piachem, 4 nakrętki do zamykania podstawy, osłona na sprężynę.
Całość jest praktycznie nowa, worek został rozpakowany, złożony i użyty raz (kilka uderzeń dla sprawdzenia)
W zestawie jest klucz do śrub, które mocują worek do podstawy.
Pod podstawą znajduje się podkładka która trzyma worek w miejscu w którym go postawimy oraz niweluje jakiekolwiek dźwięki.
Złożony sprzęt ma 180cm wysokości, wysokość samego worka 140 cm
pojemnosc podstawy 23 l
srednica podstawy 70 cm
Obecnie w podstawie znajduję się ok 10kg piachu, i na tą chwile worek ledwo co się przesuwa podczas uderzania.
Cena nowego to 950zł, ja sprzedaje za 800zł.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Worek dobrej jakości do amatorskich jak i profesjonalnych treningów, wytrzymała sprężyna, podstawka do napełniania wodą lub piachem, 4 nakrętki do zamykania podstawy, osłona na sprężynę.
Całość jest praktycznie nowa, worek został rozpakowany, złożony i użyty raz (kilka uderzeń dla sprawdzenia)
W zestawie jest klucz do śrub, które mocują worek do podstawy.
Pod podstawą znajduje się podkładka która trzyma worek w miejscu w którym go postawimy oraz niweluje jakiekolwiek dźwięki.
Złożony sprzęt ma 180cm wysokości, wysokość samego worka 140 cm
pojemnosc podstawy 23 l
srednica podstawy 70 cm
Obecnie w podstawie znajduję się ok 10kg piachu, i na tą chwile worek ledwo co się przesuwa podczas uderzania.
Cena nowego to 950zł, ja sprzedaje za 800zł.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Tam, gdzie nie ma walki, nie ma siły.