Szacuny
200
Napisanych postów
83
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1947
Cześć, ja od jakiegoś czasu korzystam z Eagle Look od Natura Siberica Men. Po zarwanej nocce mam wrażenie, że faktycznie coś pomaga, kosztuje ok. 26 zł więc myślę, że warto przetestować na sobie. Kiedyś były w rossmannie ale niestety już ich nie ma, można je zamówić na stronie producenta.
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Z tymi workami pod oczami to różnie bywa, najczęściej powstają przez nie wysypianie się ale mogą mieć też inne podłoże np. genetyczne, nie wiem ile masz lat ale może to być też efekt starzenia sie, ale mogą mieć też podłoże alergiczne, cukrzyca, niedoczynność tarczycy, anemia albo niedobór witamin, nie napisałeś nic o sobie, wiek, tryb życia, ja bym profilaktycznie zrobił morfologię, panel tarczycowy i zbadał cukier żeby wykluczyć te dolegliwości
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
Witaj. Warto tutaj ewentualnie sprawdzić czy w twojej diecie nie brakuje witamin z grupy B które będą odpowiadały za tego typu negatywny efekt co do cieni pod oczami warto tutaj wykorzystać te kremy które będą na przykład poprawiały mikrokrążenie w obrębie skóry Co powinno wyrównać jej koloryt. Jednak tak jak wspominają również koledzy wyżej cię nie pod oczami mogą być efektem przemęczonego układu nerwowego czy niedoborów żelaza. Więc kwestia dodatkowo jak się czujesz Jakie jest twoje samopoczucie regeneracja czy się wysypiasz
Szacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Myślę, że przede wszystko warto zastanowić się, z jakiego powodu pojawiły się u Ciebie tego typu worki/cienie pod oczami i tutaj zadziałać, eliminując przyczyny, a nie zostawiając przyczyny, a dodajac jakieś kremy. Oczywiście krem będzie przydatny, ale jeżeli będziesz zaniedbywał ilość i jakość snu, czy ogół Twojej diety, aktywności fizycznej, to żaden krem niestety nie pomoże. Zapraszam do działu odżywianie w celu analizy Twojego odżywiania:
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
81
Mało "męski" bo ma różowe napisy ale bez zapachu jest i mega dobrze się sprawdza na opuchliznę u mnie garisell eye. Wiem że jako baba to pytanie jest nie do mnie skierowane zapewne, aaaaale.. tak na prawdę nie ma damskich i męskich kosmetyków. Najważniejsze by działało :D