Witam, mam widoczne worki pod oczami, pod prawym jest większy niż pod lewym(wiekszy obszar obejmuje). Dodam że mam słabą PRAWĄ nerke i pewnie przez nerke mam te worki. Czy można się ich jakoś pozbyć wiedząc że nie są one efektem zmęczenia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
może garisell eye? raczej nieznany tutaj i w ogóle, ale mi przypadł do gustu bo nie ma zapachu, nie podrażnia mi spojówek i działa.
...
Napisał(a)
cześć moim zdaniem warto zbadać nerki , pomyślęć czy to może wina zatok albo może kiedyś nos był złamany w przeszłości , oczywiście komputer, papierosy jeśli palisz tak samo wpływają na to , jesli to przemęczenie to warto zacząć myśleć o hignienie psychicznej przez relaks najlepiej aktywny a zabiegiem który pomaga jest mezoterapia igłowa okolic oczy - wstrzykiwanie koktajlu który ma witaminy i dodatek kwasu hialuronowego - to na maksa odżywia skóre 2-3 zabiegi i masz spokój lub zabieg "wypełnienia doliny łez " kwasem hialuronowym o większej gęstości - tylko tutaj trzeba uważać bo jak wstrzykną Ci za dużo to co prawda będziesz wyglądać jak celebryta pod oczami zero zmęczenia albo po kilku miesiącach kwas się wchłania i zostanie Ci lekko rozciągnięta skóra
Moim zdaniem najlepiej zacząc od
1rachunku sumienia czyli stres dieta używk czy był odpoczynek
2 badan na nerki -jeśli czujesz że coś może z nimi być to moim zdaniem wystarczający powód żeby zbadać kompleksowo mocz itd po kątem nerek
Moim zdaniem najlepiej zacząc od
1rachunku sumienia czyli stres dieta używk czy był odpoczynek
2 badan na nerki -jeśli czujesz że coś może z nimi być to moim zdaniem wystarczający powód żeby zbadać kompleksowo mocz itd po kątem nerek
...
Napisał(a)
3 kiedy już bedziesz mieć badania no to nie ma sensu się czaić - mezoterapia igłowa koktajlem witaminowo - hialurownowym , zresztą specjalista Ci doradzi lub wypełnienie doliny łeż troszkę gęstszym kwasem hialuronowym
sam przerabiałem ten temat , zapuściłem się praca stres zła dieta kebaby pizza alkohol nerwy brak odpoczynku komputer prowadzilem tak zwany niehigieniczny tryb zycia i zrobiły się worki + cienie po oczami
pS. pamiętaj też że jak się DOBRZE zmęczysz intensynie ćwicząc najlepiej tlenowo to robisz się cały "czerwony" dlatego że działa krążenie więc cyrkulacja odżywia komórki , usuwa toksyny i dlatego ludzie fit wyglądają lepiej niż klienci mcdonalda
sam przerabiałem ten temat , zapuściłem się praca stres zła dieta kebaby pizza alkohol nerwy brak odpoczynku komputer prowadzilem tak zwany niehigieniczny tryb zycia i zrobiły się worki + cienie po oczami
pS. pamiętaj też że jak się DOBRZE zmęczysz intensynie ćwicząc najlepiej tlenowo to robisz się cały "czerwony" dlatego że działa krążenie więc cyrkulacja odżywia komórki , usuwa toksyny i dlatego ludzie fit wyglądają lepiej niż klienci mcdonalda
...
Napisał(a)
Miałem wodonercze. Teraz jestem zdrowy i niby działa w 14% a druga ok. Badania nerek mam ok. Jest stabilnie, nic się nie dzieje. Nosa nie miałem złamanego. Zabiegi to ostateczność. Ćwiczę na silowni silowo i biegam. Jestem w technikum informatycznym więc trochę siedzę przed komputerem.
Pytanie.
Jakie badanie może pokazać dlaczego mam worki?
Pytanie.
Jakie badanie może pokazać dlaczego mam worki?
...
Napisał(a)
nerki powoduja worki pod oczami , skoro wiesz ze nie masz nerek sprawnych w 100 procentach to masz odpowiedz. pozdrawiam
...
Napisał(a)
mazur9999nerki powoduja worki pod oczami , skoro wiesz ze nie masz nerek sprawnych w 100 procentach to masz odpowiedz. pozdrawiam
Zdaję sobie sprawę, że to przez nerki, więc chyba nie zrozumiałeś pytania. "Czy można się ich jakoś pozbyć wiedząc że nie są one efektem zmęczenia?" Nerki sobie od tak nie przywrócę do świetnego stanu, ale może da się coś poradzić.
...
Napisał(a)
HEISENBERG12345nacieraj olejem kokosowym
Ok, a jaki dokładnie ten olej?
...
Napisał(a)
jeżeli przyczyną worków jest słaba nerka to jedynym logicznym dla mnie sposobem na pozbycie się problemu jest "naprawienie" nerki i problem zniknie
...
Napisał(a)
Mateusz4949jeżeli przyczyną worków jest słaba nerka to jedynym logicznym dla mnie sposobem na pozbycie się problemu jest "naprawienie" nerki i problem zniknie
Tego się już chyba nie da zrobić. Moge jedynie utrzymać ten stan jaki jest. Pozostaję mi probowanie z tym walczyć. Tylko chyba nic mi nie pomoże, ale kto wie. Warto próbować.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!