Nie wiem czy dobry dział, jeśli nie to proszę przenieść. Nie chodzi mi o trening, bo nie mam zamiaru trenować, za młody jestem ;). Ale może ktoś z was się tym interesuje ? Wiem, że są fora o wrestlingu, sam na nie wchodzę, ale chciałbym porozmawiać o tym, tutaj. Myślę, że są tu fani sportowej-rozrywki
. Proszę nie piszcie tu, że wrestling to udawane badziewie itp. Jedni lubią to, inni tamto. Więc jeśli jest tu ktoś kto się tym interesuje, może powie jacy są jego ulubieni wrestlerzy, federacje itp.
To ja zacznę. Moim ulubionym wrestlerem jest nieżyjący już niestety Chris Benoit
. Wszyscy zapewne, zaraz nazwą go mordercą i takie tam. Owszem zabił swoją żonę, synka a później samego siebie. Jednak zauważcie, iż lekarz (został później skazany na 10 lat) przepisywał mu 'leki'. Przepisywał je też innym zawodnikom. Jednak przed śmiercią, wykryto, że jego mózg był w strasznym stanie, przez te właśnie środki. Mózg jego był w stanie jak u 85-latka chorego na alzheimera! Ten jego mózg był w takim stanie już od jakiegoś czasu! Ale to jest dziwne, że skoro od jakiegoś czasu był taki, że tak to brzydko nazwę 'dziwny', nie dawał po sobie poznać, normalnie się zachowywał i takie tam. A tu nagle, wrócił od lekarza, zabił swoją żonę, po kilku godzinach syna, a po następnych paru godzinach samego siebie ;(. Zapewne gdyby nie te środki Chris byłby tu nadal z nami, miał by niemal gwarantowane miejsce w WWE HoF. Niestety po tym co zrobił federacja WWE wykreśliła go niemal z wszystkiego. W Hall of Fame na pewno go nie będzie, mimo, że był genialnym wrestlerem. W grach z serii Smack Down vs Raw, nie będzie go jako legendy, tak samo nie było go w grze Legends of Wrestlemania. RIP Chis ;(. Poza tym lubię oglądać RoH i TNA (takie federacje :p), WWE lubię czasem pooglądać, ale niestety oni obecnie szmacą zdolnych wrestlerów i do main eventów dają same drewna jak Batista, Triple H, Cena, Orton...