Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4
Mój tata ma akurat raka jelita grubego. Źle się czul, miał wzdęcia, nmie chciał jesc a jak zjadł miał straszliwe boleści. Nie chciałam czekać i szukalam w internecie co to moze być i natrafilam na możliwość wykonania testów. Ale czy tak naprawdę test wykryje cos? Ale jak sie nie sprawdzi to sie nie przekona. Zamowiłam na stronie caretest taki Megazestaw Mężczyźni 45+. Pozytywny wyszedl test na raka jelita grubego i na prostate. Całe szczeście ze tata chciał je wykonać i tez dobrze ze wcze śniej rak i prostata zostały wykryte. :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przeczytaj UWAZANIE dzisiaj bylem i wykryto u mnie na gastroskopi wrzody dwunastnicy.
Jutro mam konsultacje,wiec pytam sie tutaj czy cos moze kolidowac nie kazdy lekarz zna sie suplementach a niektorzy z owego dzailu maja wiedze typowo "pod sportowcow".
Jezeli nie znasz odpoweidzi daruj sobie zlote mysli..od tego mam mame
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18156
Gastroskopia, to za***iście niemiły zabieg Mam ją kontrolnie co roku. Mam też wrzody na dwunastnicy, ale są zaleczone. Trenuję kulturystykę od paru lat i od tylu też uzywam supli. Coroczne gastroskopie wychodzą bez żadnych zmian. Wnioskuje, że suple nie mają na to wpływu. Za to inne rzeczy bardzo, np. alkohol, pikantne potrawy, smażone, konserwowane, kwaśne, słodkie... itd. Wiadomo, jak się nabawisz wrzodów, to specjalna dieta do końca życia. Bo wrzodów nie wyleczysz, możesz je jedynie ZALECZYĆ. Mogą ci się odnowić (zazwyczaj na jesieni dają o sobie znać, to przez nadmierną wilgotność). Gdybś chciał jeszcze coś wiedzieć, to pytaj
Szacuny
22
Napisanych postów
1759
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18156
EVER: złe nawyki żywieniowe, stres, używki i aktywne szczepy bakterii Helicobakter Pylori Poprzez badanie krwi można sprawdzić, czy sa aktywne i grasują :) Co więcej, by się nimi zarazić np. wystarczy pocałunek.
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
evernever
obecnie lekarze podejrzewają, że helicobacter pylori może być przyczyną powstawania wrzodoow... ploos alkohol, palenie, stres, niektoore leki (nlpz), nadprodookcja enzymoow trawiennych etc.