Nie wiedziałem na który dział się zdecydować,mam nadzieję że tu ktoś mi pomoże,planuję zakupić koszulkę termoaktywną i bokserki termoaktywne na lato,jestem w tym kompletnie zielony,na allegro mnóstwo ofert różnych firm,nie wiem która jest dobra,poradzicie coś?Koszulka w granicach 100zł i bokserki w granicach 50zł,jeśli ktoś posiada i jest zadowolony to proszę o pomoc i opinie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
polecam Lidl bardzo dobre i super ceny ale dostępność sezonowo, teraz odzież dla motocyklistów ewentualnie Decathlon GoSport i jak na szybko chcesz coś kupić to przepłacasz ale Brubeck na stronie dużo informacji to pomoże Ci rozeznać się w temacie
...
Napisał(a)
trochę chaotyczna twoja wypowiedz:] do lidla mam daleko,chcę zamówić na allegro,mówisz firma brubeck jest ok?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!