Cześć, mam do was takie pytanie, a mianowicie, jeśli wczoraj wybiłem (lub zwichnąłem, nie wiem konkretnie jak to nazwać, bo wypadł mi ze stawu) bark i włożono mi rękę w temblak. To czy jeśli na drugi dzień go ściągnę, to grozi mi coś poważnego, muszę w nim chodzić przez okres, który zalecił lekarz, czy po prostu jeśli będę uważał to mogę nosić normalnie rękę. Potępienia typu "głupi jesteś, że od razu ściągasz...", czy też " nie powinieneś tego robić, tylu słuchać się lekarza...", itp. nie wniosą nic do tematu, bo racjonalnie myśląc wiem, że to złe i bee i trzeba za to zginąć, ale chciałem się dowiedzieć co za tym idzie, jakie konsekwencje poniosę lub może żadnych? Dziękuje za sensowne odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wystarczy, że sam się zastanowisz co może się stać kiedy odejdziesz do zaleceń lekarza.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
uszkodzone struktury muszą mieć warunki do gojenia, a w tym przypadku warunki te zapewnia pozycja ręki w temblaku - wniosek: noś temblak tak długo jak lekarz kazał
fizjoterapeuta sfd
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!