Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21882
Witam, mam wybity kciuk od tygodnia. Smarowałem go heparinem i przykładałem lód, jest już lepiej ale dalej jeszcze pobolewa. Powinienem go usztywnić czy po prostu dalej smarować i przykładać lód? W sumie to pobolewa już tylko przy ściskaniu ręki, wcześniej pobolewało przy ruszaniu też.
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21882
Ale to chyba nie jest takie proste aby dostać prześwietlenie na wybity palec? Jeśli chodzi o fundusze to nie miałbym nawet za co iść a z wybitym paluszkiem dostałbym prześwietlenie? Nie boli nie wiadomo jak np. uderzać mogę tylko przy zaciskaniu..nacisku na palec odczuwam ból. Nigdy nie bywałem na prześwietleniach więc nie wiem jak to jest ale wydaje mi się, że w naszej służbie zdrowia będzie ciężko.
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Idzie się do rodzinnego lekarza i on daje skierowanie do specjalisty a specjalista jak zaleci zrobi przeswietlenie, no chyba że po macaniu uzna że to nic groźnego.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
11
Napisanych postów
1883
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21543
SFD nie jest od porad w rzeczach zdrowotnych tego typu poniewaz nikt z nas nie jest lekarzem, jw skonsultuj sie z lekarzem, pozory czesto myla i moze to tylko wygladac nie pozornie.
Szacuny
122
Napisanych postów
3182
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
46074
u mnie normalnie jest idziesz do rodzinnego tego samego dnia się rejestrujesz rano i on Ci daje skierowanie.tylko z prześwietleniem może być problem trzeba poczekać,żebyś od razu po wybiciu pojechał na pogotowie to od razu miałbyś prześwietlenie a tak kicha
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21882
ttomek jak masz zamiar pisać takie rzeczy to lepiej wróć do piaskownicy.. taki mądry jesteś, że ta mądrość mnie przyprawia o ból zęba.. nie masz pojęcia a się udzielasz.
Szacuny
11
Napisanych postów
1883
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21543
Chcialem edytowac ale ten sie wpisal, napisalem to co ja uwazam, co Ci pisze, bo tak jest, SFD nie jest od takich rzeczy, dostales rady, idz do lekarza