Szacuny
4
Napisanych postów
290
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8438
Witam, ja studiuje na UŁ w Łodzi wychowanie fizyczne :) nazwa kierunku pedagogika kultury fizycznej i zdrowotnej. osiagniecia nie licza sie wcale nie ma nawet sprawdzianu fizycznego przed przyjeciem, jedyne co sie liczy to oceny i matura, przynajmniej 3 lata temu tak było podejrzewam ze nic sie nie zmieniło :) sa to studia stacjonarne ale 2stopniowne po 3 roku pisze sie prace licencjacka i wtedy mozna zakonczyc te studia z wykształceniem wyzszym ale bez mgr, magisterke mozna robic przez kolejne dwa lata i po niej mogłbys uczyc w LO, po licencjacie tylko podstawowa i gimnazjum wchodza w gre, pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5
a ja mam pytanko zeby sie dostac na awf to czy potrzebny jest konkrenty przedmiot na maturalnym bo ja pisałam w tym roku maturę i pieprzoną matematyke ktora raczej nie jest przydatna na tego typu kierunku;/jak bylo w twoim przypadku Banan????
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
115
Jutka01 - na WSInf nie. Przyjmują chyba każdego jak leci. Szkoła naprawdę dobra. Profesorowie głównie z Uniwersytetu Łódzikiego. Jeśli ktoś się troche przykłada na pewno sobie poradzi. Przydałaby się tylko podstawowa znajomość angielskiego i umiejętność pływania : )