Szacuny
4
Napisanych postów
271
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8850
Witam
Obecnie mam tylko wyciąg górny przymocowany do krokwi na dachu.Czy macie możne jakieś pomysły jak zamontować wyciąg dolny bez wiercenia w podłodze?? Jest strasznie słaby strop aby gdziekolwiek wiercić.Zaznaczam ze niema możliwości skonstruowania nowego wyciągu tylko trzeba pomyślec jak przyczepic same kołko kierujace linke wyciagu gornego na dolny.
czekam na ciekawe pomysły
Szacuny
15
Napisanych postów
17451
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
99460
może Blacha duży płat i gruby z 8mm na środku przyspawaj dwa płaskowniki a miedzy tymi płaskownikami kółko a jak będzie się podnosić to dodatkowo krążki na blachę położysz spróbuj tak
Szacuny
5
Napisanych postów
377
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
31462
zrob taki podest z kolkiem na ktorym bedziesz stal i po problemie no i kawalek linki z odpowiednimi koncowkami bo ta co teraz masz jest pewnie za krotka napewno nie bedziesz cwiczyl wiekszym ciezarem niz wazysz a jesli nawet to podest zrob wiekszy zeby go dociazyc
Szacuny
4
Napisanych postów
271
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8850
ooo patent jest dobry jak bym chciał robic bica
a co poradzisz na plecy :)?
tez cos mi świtało aby dociązyc na tym co bedzie przykręcone kólko ale nie wiem ile bym musiał władowac na to aby sie nie unosiło i przesuwało.
za pomysly sogi
na ten pomysł z dociazeniem blachy bym sie skusił tylko zostaje jeszcze jak zrobić te podstawki na nogi aby sie dobrze zaprzec przy robieniu plecow
Zmieniony przez - Jason16 w dniu 2008-07-31 19:18:23
Szacuny
3
Napisanych postów
419
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17031
Przyczep bloczek do ściany, podpory dachu , czy czegokolwiek innego na wysokosci 10 cm i będziesz miał wyciąg dolny . Nie trzeba przyczepiać bloczku do podłogi. Nie widze żadnego problemu.