gregorterm
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- wyciskanie sztangi na ilość powtórzeń na trzech kątach ławeczki
- Wyciskanie sztangi na ilośc w Dąbrowie Gór.
- Trening wytrzymałościowy ( wyciskanie własnej masy na ilość pow )
- Wyciskanie na ilosc kto i ile ..film
- Wyciskanie Sztangi Leżac na ilośc powtórzeń - Obliwice 07.09.2019 r.
- Wyciskanie odwaznika 17,5kg na ilosc powtorzen
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chyba kOOndzia nie było bo by coś napisał.
...
Napisał(a)
gregorterm
No jak się nie odezwał to chyba był tylko na plakacie:)A w Łodzi mamy kogos znajomego żeby zaczerpnąć informacji?
No jak się nie odezwał to chyba był tylko na plakacie:)A w Łodzi mamy kogos znajomego żeby zaczerpnąć informacji?
...
Napisał(a)
No wycwiel widzisz jak to jest z podaniem wyników i zainteresowaniem.
gregorterm
...
Napisał(a)
gregorterm
Zainteresowanie jest to jest raczej niechciejstwo organizatora który nie chce dotrzeć do możliwie największej ilości zawodników.No i oczywiście organizator który sam nie podaje informacji o swoich zawodach na sfd nie bardzo jest w temacie:)
Wiem że wyręczasz organizatorów i dzięki temu jest informacja i wyniki ale to powinien robić organizator chociaż w niektórych wypadkach lepiej jak Ty to robisz:)
Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2015-06-22 12:04:45
Zainteresowanie jest to jest raczej niechciejstwo organizatora który nie chce dotrzeć do możliwie największej ilości zawodników.No i oczywiście organizator który sam nie podaje informacji o swoich zawodach na sfd nie bardzo jest w temacie:)
Wiem że wyręczasz organizatorów i dzięki temu jest informacja i wyniki ale to powinien robić organizator chociaż w niektórych wypadkach lepiej jak Ty to robisz:)
Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2015-06-22 12:04:45
...
Napisał(a)
Wyciskanie własnej wagi ciała:
1.Arkadiusz Macudziński 92,5 kg/37 powtórzeń
2. Dariusz Trzciński 100 kg/37 powtórzeń,
3. Artur Ciemior 75 kg/29 powtórzeń
4. Przemysław Dobrowolski 90 kg/25 powtórzenia
5. Tomasz Kuznowicz 72,5 kg/19 powtórzeń
Wciskanie 100 kg.
1. Dariusz Trzciński - 30 powtórzeń
2. Mateusz Kuberski – 28 powtórzę
3. Arkadiusz Macudziński – 26 powtórzeń
4. Przemysław Dobrowolski – 17 powtórzeń
Ciekawa sytuacja w wyciskaniu własnej wagi ciała moim zdaniem kolejność powinna być pierwszej dwójki odwrotna. ale może organizatorzy zadecydowali inaczej.
1.Arkadiusz Macudziński 92,5 kg/37 powtórzeń
2. Dariusz Trzciński 100 kg/37 powtórzeń,
3. Artur Ciemior 75 kg/29 powtórzeń
4. Przemysław Dobrowolski 90 kg/25 powtórzenia
5. Tomasz Kuznowicz 72,5 kg/19 powtórzeń
Wciskanie 100 kg.
1. Dariusz Trzciński - 30 powtórzeń
2. Mateusz Kuberski – 28 powtórzę
3. Arkadiusz Macudziński – 26 powtórzeń
4. Przemysław Dobrowolski – 17 powtórzeń
Ciekawa sytuacja w wyciskaniu własnej wagi ciała moim zdaniem kolejność powinna być pierwszej dwójki odwrotna. ale może organizatorzy zadecydowali inaczej.
gregorterm
...
Napisał(a)
gregorterm
A ja uważam że jest dobra kolejność. Pewnie wyciskali od najlżejszego do najcięższego i skoro lżejszy wykonał pierwszy 37powt. to kolejność jest ok.Chociaż ja bym zrobił dogrywkę:)
Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2015-06-26 18:13:19
A ja uważam że jest dobra kolejność. Pewnie wyciskali od najlżejszego do najcięższego i skoro lżejszy wykonał pierwszy 37powt. to kolejność jest ok.Chociaż ja bym zrobił dogrywkę:)
Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2015-06-26 18:13:19
...
Napisał(a)
wycwiel a jak ustaliliśmy w regulaminie ogólnym wyciskania wielokrotnego. Dla przypomnienia
9. Przy jednakowej liczbie powtórzeń w wyciskania własnego ciężaru ciała wygrywa zawodnik cięższy a przy tej samej wadze ciała i jednakowej wadze zawodnik ten co pierwszy zaczynał.
9. Przy jednakowej liczbie powtórzeń w wyciskania własnego ciężaru ciała wygrywa zawodnik cięższy a przy tej samej wadze ciała i jednakowej wadze zawodnik ten co pierwszy zaczynał.
gregorterm
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!