Witam, 16 lat z siłownią mam styczność od 13 roku życia, choruję na cukrzycę typu I, jestem 6 mięsięcy po wyleczonych 2 nadżerkach w przełyku, jak i problemach żołądkowych. Aktualnie po redukcji 7kg w dwumiesięcznym cyklu redukcyjnym ważę 74kg przy 179cm wzrostu. Borykam się z problemem wydetego i zaokraglego brzucha, w momencie stania prosto jak i przy spinaniu prostych brzucha, krata na brzuchu jest mój BF wynosi około 10proc.
Ze względów estetycznych przeszkadza mi to, chciałbym to zniwelować lub znieść. Pytanie do osób bardziej doświadczonych jak i obeznanych w tych tematach, czy jest to problem insuliny, wcześniejszych problemów żołądkowych, czy też po masie mój żołądek mógł zostać na tyle rozepchany. Proszę o jakiekolwiek sugestie na ten temat, i jak z tym walczyć
Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew i pozdrawiam.
Ze względów estetycznych przeszkadza mi to, chciałbym to zniwelować lub znieść. Pytanie do osób bardziej doświadczonych jak i obeznanych w tych tematach, czy jest to problem insuliny, wcześniejszych problemów żołądkowych, czy też po masie mój żołądek mógł zostać na tyle rozepchany. Proszę o jakiekolwiek sugestie na ten temat, i jak z tym walczyć
Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew i pozdrawiam.