Kobieto... DUKAN TO ZUUUUOOOO!! Sama byłam na tej diecie i wszystko mam spieprzone w organiźmie - do teraz nie mogę sobie z pewnymi rzeczami poradzić. Jeśli chcesz, żeby ktoś Ci tutaj pomógł, to zasady tutaj sa takie: wypełniasz ankiete, podajesz przykładowy jadłospis i fotki, żeby ocenić poziom tłuszczu. Waga, to nie jest wyznacznik chudości!!! Jeżeli mamy ci pomoc napisz wyraźnie czego oczekujesz i podaj nam podstawowe informacje o sobie
Podaję dane o które pytasz...
Waga :66.6
Wzrost :156
Obwód w biuście(1) : 92
Obwód pod biustem : 85
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 74
Obwód na wysokości pępka : 77
Obwód bioder (3): 95
Obwód uda w najszerszym miejscu: 60
Obwód łydki : 32
W którym miejscu najszybciej tyjesz : brzuch, uda twarz
W którym miejscu najszybciej chudniesz : brzuch
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często)regularnie nie uprawiam sportu aktywność to przede wszystkim długie szybkie spacery
Co lubisz jeść na śniadanie: przeważnie zjadam płatki owsiane, ryby, serki naturalne i
jogurty naturalne sałątę zieloną, wędlinę drobiową, jajko...oczywiście nie wszystko ( podałam tu zestaw śniadań z których wybieram)
Co lubisz jeść na obiad : z reguły nie jadam obiadów pełnych..jest to ryba z rusztu, filet z kurczaka z rusztu, gotowane lub pieczone udko z kury (bez skórki) do tego jakaś surówka (sporadycznie ziemniak, ryż lub kasza w ilości łyżki) bez sosów itp.
Co jako przekąskę : przekąski kruche pałeczki - naturalny błonnik, marchew
Co jako deser : nie jadam
Ograniczenia żywieniowe : bardzo mało makaronów z sosami, ziemniaki, mięsa tłuste, kluski, pierogi, białe pieczywo, kiełbasy, słodycze, słone przekąski
Stan zdrowia, czy regularnie miesiączkujesz, czy bierzesz tabletki hormonalne : regularnie, tabletek hormonalnych nie biorę, wystepuje niedoczynność tarczycy
Preferowane formy aktywności fizycznej: chodzenie, ćwiczenia w domu czasami
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : jedynie kapsułki BIO CLA
Stosowane wcześniej diety : dukan
Podane nawyki żywieniowe z ostatnich 2 lat..owszem nie ukrywam że raz na 2-3 miesiące pozowlę sobie na trochę pizzy.
p.s lubię czerwone wytrawne wino..