Nie wiem czy to przez to,że kiedyś obgryzalam paznokcie czy może jakieś uczulenie. Jest na to jakaś rada?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
watpie, zeby mialo to jakis wplyw z obgryzaniem paznokci, bo nigdy sie z tym nie spotkalam i w ogole trudno mi to jakos powiazac.
niestety nie pomoge Ci
wyglada troche jak jakies odciski moze grasz na jakims instrumencie?:P
najlepszym wyjsciem bedzie wizyta u dermatologa
niestety nie pomoge Ci
wyglada troche jak jakies odciski moze grasz na jakims instrumencie?:P
najlepszym wyjsciem bedzie wizyta u dermatologa

...
Napisał(a)
Moim zdaniem to jest normalne. Mam dokladnie takie same opuszki. Nie ma sie czym przejmowac :)
@edit
Mam wrazenie, jakby ludzie szukali problemow na sile.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - jeicam w dniu 2009-10-15 11:51:05
@edit
Mam wrazenie, jakby ludzie szukali problemow na sile.
Pozdrawiam
Zmieniony przez - jeicam w dniu 2009-10-15 11:51:05
...
Napisał(a)
Ja nie szukam problemu czy coś tylko zastanawiałam się czy to jest normalne(bałam się że jakieś uczulenie).Nigdy nie grałam na żadnym instrumencie ale spotkałam się z opinią,że to przez obgryzanie. Dziękuje za odpowiedzi (chociaż dalej czekam na inne).
...
Napisał(a)
pewnie obgryzałaś paznokcie i tata Ci tak powiedział bo wiedział, że zwrócenie uwagi nie wystarczy
Ludzie... nie macie normalnych problemów ?

Ludzie... nie macie normalnych problemów ?

no pain, no gain
...
Napisał(a)
nie wierze... ludzie nie maja konczyn i jakos zyja a ty sie spuszczasz nad opuszkami palcow 

...
Napisał(a)
no, wyobraz sobie, ze nie moglem sie powstrzymac zeby nie skomentowac takiego "powaznego" problemu ... widac, ze brak ci zajec komentujac nas "spamerow" pozdro 

...
Napisał(a)
jakbys nie zauwazyl to jeste moderatorka dzialu, wiec nalezy to do moich obowiazkow, wiecej spamu sobie nie zycze, dziekuje.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!