Witam. Mam zamiar w piatek jechac na tydzien pod namiot. Aktualnie robie caly czas trening na mase z odpowiednia dieta + gainer (koncowka mass xxl). Macie moze jakies pomysly odnosnie tego co jest zeby nie stracic duzo na masie, bo wiadomo jakie warunki panuja pod namiotem :) Ofc alkohol odpadada a zamiast tego kupie sobie kubusia bananowego (to dopiero sie qmple bede smiac jak ja z czyms takim wyskocze :D) Czekam na propozycje :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
korzystaj z zycia
jesli bedziesz jadl to zadna masa ci nie ma prawa spasc
a alkohol ? jak lubisz to pij, przeciez od tego nic ci sie w miesniach nie spali
jesli bedziesz jadl to zadna masa ci nie ma prawa spasc
a alkohol ? jak lubisz to pij, przeciez od tego nic ci sie w miesniach nie spali

-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
Trzymaj jako tako dietę, nie jedz świństwa(konserwy itd jakto na biwakach bywa) i zamiast treningów na siłowni może dużo pływaj, zawsze to coś
pzdr!

pzdr!
...
Napisał(a)
No mysle ze tam zbytnio z terningami to az tak zle nie bedzie bo to tylko tydzien, jesli chodzi o alkohol to powiem szczerze ze nie przepadam dlatego raczej niechce pic. Mysle ze jakis tunczyk, pizza :P kurczak powinny wystarczyc ofc inne dodatki tez :D
...
Napisał(a)
ja dzis wrócilem z domków
przez 4 dni jadlem czipsy,ciastka
pilem piwo,wóde i szampana
rózne drinki
zarłem tosty,pizze i fryty
i zyje
przez 4 dni jadlem czipsy,ciastka
pilem piwo,wóde i szampana
rózne drinki
zarłem tosty,pizze i fryty
i zyje
...
Napisał(a)
Przez tydzien duzo nie stracisz, kup sobie 10kg kabanosow i wszystko bedzie dobrze, jesli chodzi o alkohol to zrezygnowal bym z napojow wiecej jak 10% 

Silnym jest ten kto zwycięża innych.
Wielkim ten kto przezwycięża samego siebie.
...
Napisał(a)
mozesz sobie kupic pare batonow bialkowych z olimpa, po 5.50 mnie jwiecej chodza, chyba 26g bialka w batonie.
Time shall unfold what plaited cunning hides...
W.S.
...
Napisał(a)
zip
swiat na silce sie nie konczy
trzeba cos miec z wakacji
a nie 365 dni w roku dieta i dieta
srac na diete
swiat na silce sie nie konczy
trzeba cos miec z wakacji
a nie 365 dni w roku dieta i dieta
srac na diete
...
Napisał(a)
słuchaj
jesteś Doradcą w Suplach
zatem powinieneś ograniczać takie 'porady'
jesteś Doradcą w Suplach
zatem powinieneś ograniczać takie 'porady'
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!