Witam.Jestem zainteresowany zrobieniem obciążenia 2x20 kg obciążenia i jaki cement będzie najlepszy i jaka proporcja ile piachu wody bo słyszałem że najlepszy będzie cement atlas bo chcę zaprawę wlać do wiaderka standardowego 25 kg .Wiem że musi być na środku rurka i co dać na sposób żeby te obciążenie fajnie wyszło z wiaderka i jak zrobić żeby jednakowe obciążenia zrobić 2 x 20 kg.Chcę spróbować wiem że takie obciążenia są do kitu .Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób jak takie obciążenia betonowe zrobić.Proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
Poczytaj na forum budowlanym jakie się daje proporcje piach beton, woda by było ok. Trochę drożej dasz za obciążenie toczone a praktyczniejsze będzie.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
W w/w linku masz nawet proporcje podane, tam masz żwir 1:2, z piachem daj 1:3 mniej więcej i na necie jest tego pełno wystarczy wpisać proporcje cement piach.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jeff Seid - idealny przykład sylwetki FIT.
Następny temat