Witam, 2 miesiace temu zmarł narzeczony mojej siostry miał wylew krwi do mózgu. Moja siostra pisała juz na róznych forach medycznych ale nikt nie odpowiedział na jej pytaie. Zapytała sie czy osoba która ma ten wylew bardzo cierpi. Nie trwalo to chwili tylko dobre 15 min i wszystko na jej oczach. Ja wy myslicie ? czy cierpiał ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bardzo mi przykro.... Na twoje pytanie nie odpowiem bo poprostu nie wiem, ale wydaje mi sie że nie, dodatkowo, że jeszcze jego narzeczona była przy nim, ale to tylko moje domysły. Jeszcze raz bardzo mi przykro. A ja zadam pytanie, czym taki wylew jest spowodowany. Takie coś może przydażyć sie każdemu w każdej chwili ??Czy to raczej jakieś schorzenie?
...
Napisał(a)
Lekarze powiedzieli ze miał słabe naczynia w głowie. Ponoc to genetyczne ale róznie bywa
...
Napisał(a)
Ja też współczuję
proponuje autorowi w dziale Zdrowie napisać post
Zmieniony przez - konri8 w dniu 2008-08-23 22:15:15

proponuje autorowi w dziale Zdrowie napisać post
Zmieniony przez - konri8 w dniu 2008-08-23 22:15:15
...
Napisał(a)
dokładnie j/w
tam najprędzej ktoś odpowie na tego typu pytania
tam najprędzej ktoś odpowie na tego typu pytania
1
Memento Mori Ergo Carpe Diem
Wasze testy: http://www.sfd.pl/Wasze_testy_-_tylko_najlepszy_sprzęt-t423965.html
...
Napisał(a)
mozg nie ma receptorow bolowych wiec nie boli, mysle ze nic nie czuł
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!