Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
58
Witam
Wszedłem na pierwszy cykl w życiu
32 lata
Cypionat 250 e5d jade drugi miesiąc
I moje wyniki badań w trakcie cyklu to:
15,35 ng/mL a norma/widelki = 1,75-7,81ng/ml
Przed cyklem moj testosteron całkowity wynosił 4.80ng/ml. Czyli mam teraz ponad 3 krotnie podwyższony
Badanie bylo robione 2.5 dnia po iniekcji
I moje pytanie(?) Czy taki poziom testosteronu całkowitego na cyklu nie jest za niski ?
Z góry dzięki za odpowiedz
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
A jak z dietą? trenujesz nie regularnie rozumiem pracować trzeba ale w twoim przypadku nie potrzebnie namieszałeś sobie tylko w hormonach, niestety ten sport wymaga trzymania odpowiedniej diety, regeneracji i regularnych treningów żeby coś zbudować i do cyklu trzeba być przygotowany, wszystkie środki typu IA, cabaser, clomid, nolva, hcg takie rzeczy powinny być ogarnięte przed wejściem na cykl
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-08-25 23:34:24
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
58
Dzięki za odp. Z tą ankieta fajna sprawa
1. WIEK:32 2. WAGA:92 3. WZROST:180 4. WYMIARY: -biceps:40 -klatka:107 -udo:65 -talia:89 5. STAŻ NA SIŁOWNI:z przerwami 5lat 6. DIETA: w sumie to jej brak -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: To moj pierwszy cykl 8. TRENING: fbw 9. CEL CYKLU: regeneracja 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 11. POZIOM BF%: 12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): normalny 13. STAN ZDROWIA: dobry 14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: mala 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata:145 ×1 -martwy ciąg:180×1 -przysiad:140×4
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
58
Pracuje jako brukarz 6d w tyg po 10godz (dosyć ciężka praca). Ćwiczę rekreacyjnie raz, dwa, czasem trzy razy w tygodniu, a czasem w ogóle. Do tego rodzina, dwójka małych dzieci dzieci Wiem ze każdy ma rodzine i musi to wszystko jakoś godzić, aby znaleźć czas na silke. Ja równiez ćwiczę głównie po 20 I nie powiem, jestem troche wyj**any po dniu i nie raz brak mi siły na silke Stąd 'pomysł' aby się delikatnie podrasowac tesciem w małej dawce
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
58
Zapomniałem dodać ze sen średnio trwa 5.5 godziny. Więc głównie chodzi mi o regenerację. Aby te kilka godzin snu wystarczyło, i abym miał jeszcze siłę troche pokoksowac po pracy. I moje pytanie czy 250e5d cypionatu to dobry pomysł? I do tego mam podwyższoną dwukrotnie prolaktyne, więc moze ktos pomoże w jej zbiciu. Jakim środkiem i w jakich dawkach ?
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
58
Dzięki za odpowiedźi
Hcg nie stosuje.
Cabaser i exe nie mam. Ale postaram się (musze) załatwić. Doczytałem i rzeczywiście glownym powodem przemęczenia moze byc prolaktyna, która przed cyklem i tak byla podwyższoną.
Poniżej badania przed cyklem
Zmieniony przez - eapana27 w dniu 2021-08-25 14:00:32