Dotyczy konkursu : www.sfd.pl/konkurs
Poniżej zamieszczamy 9 najlepszych a w zasadzie jedynych uzasadnień, które pojawiły się w uwagach do zamówień. Nie ukrywamy, że jesteśmy zdziwieni ze na tak dużą ilość zamówień ( ok. 2000 ) złożonych w okresie od 16.11.2011 do 30.11.2011 jedynie 9 osób zdecydowało się wziąć udział w konkursie . Nie mniej jednak dla osób biorących udział stwarza to niepowtarzalna szanse uczestnictwa w wspaniałym wyjeździe.
Bardzo prosimy wszystkich użytkowników SFD o pomoc w wyborze trzech najlepszych. Głosujemy za pośrednictwem ankiety na dany numer zamówienia w którym uzasadnienie podoba nam się najbardziej. Głosowanie trwa do dnia 02.12.2011 do godziny 12:30
Życzymy wszystkim powodzenia i z wygranymi widzimy się na stoku !
127302
Zacznijmy od banałów:
-bo jestem bardzo towarzyski i wyluzowany więc rozkręcę towarzystwo masą ciekawych (hahaha) pomysłów;
-bo moja pasja są sporty zimowe i dobra zabawa wiec ten wyjazd jest w sam raz dla mnie;
-bo znam francuski i pomogę wszystkim w zamawianiu alkoholu jak juz nie beda w stanie sie komunikowac;
-bo tak naprawde jestem zaj**isty ale polsce tego nie mozesz pokazac wiec ten wyjazd doda troche polotu i finezji " w tym nudnym jak p...a zyciu" i pokażę swoje prawdziwe szalone oblicze. hahaha.
z tandetnych:
-bo jeszcze nigdy nic nie wygrałem i byloaby to niesamowita odmiana w moim zyciu;
i reszta mądrych mądrośii :D
- bo kolor wlosow mojej osoby towarzyszącej jest pożądany w krajach arabskich a jak wiemy we francji jest duzo arabow
- bo tak chce rozgrzać atmosfere wyjazdu ze snieg na pewno wroci ze mna do polski i w koncu bedzie zima
- przede wszystkim zajmuje malo miejsca w autobusie
- bo jestem starym alkoholikiem i chce zeby zasypala mnie lawina,a pozniej odkopał mnie bernardyn z rumem...
- 30 listopada mam urodziny.
127142
Dlaczego to właśnie ja powinienem pojechać ? Dlatego, że chciałbym przeżyć coś wspaniałego, oderwać się od rzeczywistości, nauczyć się czegoś nowego i poznać ciekawych ludzi. Poznać Damiana Grabowskiego i z nim potrenować:) Spełnić swoje marzenie i nauczyć się wreszcie jeździć na nartach i na desce. Zobaczyć Alpy Francuskie na własne oczy. Jestem młody i fascynują mnie nowe przygody, dlatego byłbym przeszczęśliwy gdyby udało mi się pojechać na taką imprezę. Pozdrawiam:)
127079
jesli chodzi o konkurs, to biore w nim udzial, bo jeszcze nigdy nic nie wygralem :) niespecjalnie wierze,ze tym razem sie uda, ale jesli nie tersaz, to kiedy, jesli nie z SFD ,to z kim ?!

tylko raz bylem za granica i to na Ukrainie, wiec chcialbym wreszcie sprawdzic czy ziemia faktycznie nie jest plaska,a mysle,ze we francuskich alpach bedzie to duzo latwiejsze niz z wysokosci poznanskiego ratusza ;) zawsze chcialem odwiedzic Prowansje,a wygrana wycieczka bylaby tego namiastka,wiec prosze SFD-spelnij moje marzenie :)
126966
jestem najlepszym imprezowiczem, pokaze wam szacun na snieznej ulicy
126489
Nie znam metod socjotechnicznych, więc nie wywrze na Was wyboru. Nie umiem pisać dobrych tekstów (zawsze dostaję ndst z prac klasowych), więc nie zachwycą Was swoim tekstem. Napiszę prosto i prawdziwie. Nigdy nie byłem na żadnych prawdziwych wczasach czy wyjeździe. Nigdy nawet nie byłem za granicą , chyba że przekroczenie o jeden metr granicy polsko-słowackiej się kwalifikuje. Kończę w tym roku szkołę (technikum) i wszytko wskazuje na to że będę musiał rozpocząć prawdziwe życie, czyli iźć do pracy. Wiedziałem o tym w ubiegłe wakacje, czyli moje ostatnie. Jak zwykle planowałem w końcu się gdzieś wyrwać, ale jak zawsze na drodze stanło mnóstwo przeszkód i nigdzie nie pojechałem. Ten wyjazd to świetna okazja abym mógł wreszcie przeżyć przygodę moich kończą cych się beztroskich lat. Bardzo lubię aktywnie spędzać czas i dobrze się bawić, a jazda na nartach nie jest mi obca. Proszę abyście mi w tym pomogli. Pozdrawiam ;)
126413
Dlatego ja powinienem pojechał w Alpy?
Bo tylko ja latam jak polski orzel, a wyląduje jak wrona... z nartami czy bez

126411
dlaczego chcialbym wyjechac w Alpy? Ponieważ dawno nie byłem nigdzie i marzeniem bybylo pośmigać na nartach w stolicy zimowego szaleństwa. Pozdrawiam
126636
Dlaczego Ja ? hmmmm ,proste... będę nakur**ał salto ;D a dokładniej w tym sezonie testował będę backflip , podejrzewam iż filmiki i obecność w tym medialnym wydarzeniu dostarczy niezapomnianych doznań , prawdopodobnie tymi doznaniami będzie głównie śmiech i współczucie ;D aczkolwiek chyba warto ;D Zgrzany łeb który schodzi ze stoku tylko po to by się przespać ...oto Ja.
127334
KONKURS: Dlaczego powinienem wygrać? Ponieważ jedyną rzeczą jaką do tej pory wygrałem był kubek polsatu ;)
Zmieniony przez - OS Kogut w dniu 2011-12-01 14:17:32