Niecały rok temu, wiosną, miałam robioną koronę na jedynce (jedynka złamała mi się 8 lat temu). Ostatnio zaczęła mi się chwiać, miałam przykry posmak w ustach aż w końcu w sobotę korona mi się obsunęła. Przestraszyłam się i szybciutko docisnęłam ją do zęba, ale wiadomo, trzeba lecieć do dentysty, który mi ją zrobił. Myślałam, że dzisiaj rano zadzwonię, wepchnę się w kolejkę i będę miała spokój, ale on umówił mnie dopiero na czwartek, ponoć dopiero dzisiaj wrócił do pracy po półrocznym zwolnieniu i wcześniej nie może, ale ja już nie wyrabiam z tym, co się dzieje w moim zębie. Chyba nie tylko korona mi odpadła, a wypadło mi z całym wkładem w kanale. Smród i smak niesamowity, dodatkowo dzisiaj zaczęło boleć mnie dziąsło - piecze, swędzi, jest czerwone i opuchnięte. Cierpliwie wytrwać te trzy dni czy nie czekać i lecieć do dentysty i wpychać się w kolejkę? Przez te trzy dni może się coś złego stać? A może lepiej zmienić lekarza? Mam 18 lat a już zęby wymieniam. Myślałam, że zrobię koronkę i będę miała spokój na kilka lat, a tu taka niespodzianka...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pewnie, zapłaciłam 600zł, doktor spieprzył robotę i teraz mam tak po prostu iść gdzieś indziej... Póki co dentysta został ochrzaniony z takim skutkiem, że jutro przychodzi do pracy godzinę wcześniej i mnie przyjmuje.
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat