Siemka !! Orientuje sie ktos moze jaki wyskok dosiezny ma nasz super skoczek Adam Małysz? Domyslam sie ze ostry.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na podstawie wypowiedzi Pavela Mikeska:
1995 - 47 cm
1999 - 67 cm wyskoku dosieznego (mierzony w laboratorium)
1995 - 47 cm
1999 - 67 cm wyskoku dosieznego (mierzony w laboratorium)
...
Napisał(a)
Eee coś mały mi sie ten wyskok wydaje, MJ miał 120 cm, a Małysz 67? O_o to jakby MJ zmienił dyscypline na skoki narciarskie to by od razu medal dostał bo po ponad 300 m leciał skoro taki Małysz z 67 dolatuje do 2XX. A przecież w skokach narciarskich praktycznie wyskok w 90% decyduje o odległości. Nie wiem, ale jakieś dziwne te info mi się wydaje.
www.discples2.webpark.pl - Kronika Nevendaar - strona o serii Disciples
http://www.sbs.friko.pl/strona/nfoto/adi.htm - foty moich wsadów
>>>SFD BASKET SQAD<<<
...
Napisał(a)
"Ja chce tylko przypomnieć, że w roku 1995 miał Adam problemy, żeby się zakwalifikować, po dwóch latach wygrywał konkursy. W roku 1995 miał wyskok (pomiary w laboratorium) 47 cm, w roku 1999 - 67 cm. To jest możliwe tylko dzięki ciężkiej pracy. A na wypracowanie odpowiedniej kondycji i doskonalenie techniki potrzebny jest czas." - wypowiedz ww. pana ze strony : http://www.malyszomania.com/index.php?action=2&newsid=134
...
Napisał(a)
taka prawda, z tych skoczkow ktorych znam zaden nie ma dobrego dosieznego, nie wiem jak inni
Zmieniony przez - Sebasket w dniu 2004-03-09 23:03:54
Zmieniony przez - Sebasket w dniu 2004-03-09 23:03:54
...
Napisał(a)
wyskok owszem pomaga - ale tutaj sie liczy kąt odbicia - nie zapominajmy - kto "znajdzie" lepsza parabole ten leci
Przypominam, że gdy Adamowi nie szło - bywało tak, że uzywał swojej całej mocy (m innymi wyskoku) a i tak nie skskał daleko - powodem było za szybkie/późne wybijanie się z progu, zła sylwetka w locie itp.

Przypominam, że gdy Adamowi nie szło - bywało tak, że uzywał swojej całej mocy (m innymi wyskoku) a i tak nie skskał daleko - powodem było za szybkie/późne wybijanie się z progu, zła sylwetka w locie itp.
Pozdrawiam - Tomek
...
Napisał(a)
Dzieki
te 20 cm robi wrazenie, chociaz ze przez 4 lata ale pomiar laboratoryjny to jednak jest cos
te 20 cm robi wrazenie, chociaz ze przez 4 lata ale pomiar laboratoryjny to jednak jest cos
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!