W dniu dzisiejszym odebrałem badania wszystko byłoby ok gdyby nie to że prolke mam wywalona 471 norma do 324, badania zrobiłem bo zamierzam sobie wskoczyć na teścia długiego i wolałem sobie hormony posprawdzac, inne hormony ładnie wszystko w ryzach. Nadmienię że w grudniu w tamtym roku byłem na tesciu z deka przed przejściem na PTC jak robiłem badania prolaktyna była w górnych ryzach. Ładnie się odblokowalrm ale już badań później nie zrobiłem. Zamierzam przyjąć dostinex i tu do was pytanie jaka dawkę wrzucić żeby nie zbić do samego końca bo wiem że wtedy może być jeszcze gorzej?
...
Napisał(a)
Cześć,
W dniu dzisiejszym odebrałem badania wszystko byłoby ok gdyby nie to że prolke mam wywalona 471 norma do 324, badania zrobiłem bo zamierzam sobie wskoczyć na teścia długiego i wolałem sobie hormony posprawdzac, inne hormony ładnie wszystko w ryzach. Nadmienię że w grudniu w tamtym roku byłem na tesciu z deka przed przejściem na PTC jak robiłem badania prolaktyna była w górnych ryzach. Ładnie się odblokowalrm ale już badań później nie zrobiłem. Zamierzam przyjąć dostinex i tu do was pytanie jaka dawkę wrzucić żeby nie zbić do samego końca bo wiem że wtedy może być jeszcze gorzej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- wyniki do konsultacji wysoka prolka i estro po npp
- wyniki badań 2 m-ce po pct (wysoka prolka)
- Dieta redukcyjna - Drastycznie niski poziom Testosteronu + estradiolu, wysoka prolka
- Wyniki badań do konsultacji. Wysoka prolka, niski testo?
- mostek na pierwszym cyklu, wysoka prolka - do oceny
- Problemy z libido - wysoka prolka, niskie estro
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z tego, co czytałem, to prolkę można zajeżdzać do 0 bez konsekwencji. Sam mam chyba ubitą na maksa i wszystko w porządku. Ale słyszałem, że optymalna to 10 - 12 przy normach 4 - 15. Nie wiem, skąd Ty to wziąłeś, że wtedy może być gorzej. Kiedyś szukałem skutków ubocznych i nie udało mi się znaleźć. Ktoś tam tylko coś pisał o mniejszej gęstości nasienia. Ale może się mylę.
Zmieniony przez - xorton w dniu 9/20/2018 7:39:38 PM
Zmieniony przez - xorton w dniu 9/20/2018 7:39:38 PM
1
...
Napisał(a)
Wziąłem to z przypadków kolegów którzy mieli gorsze jazdy na zerowej niż w górnych fazach.
...
Napisał(a)
Na czym polegały jazdy tak z ciekawości? Z libido czy psychą? Kabergolina powoduje u niektórych różne napady i zmiany osobowości, więc możliwe.
...
Napisał(a)
Więc jakie dawki proponujecie 0.25 mg czy 0.5 na week? I tak dwa tygodnie?
...
Napisał(a)
Arnold7799Więc jakie dawki proponujecie 0.25 mg czy 0.5 na week? I tak dwa tygodnie?
daj dwa razy po tabsie , to jak byś dał tabsa cabaseru
jak nie będzie szło nandro to powinno załatwić sprawę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jak zabije za mocno to powinno się samo wyregulowac z czasem prawdasz?
...
Napisał(a)
Spokojnie , prl nie trzeba się przejmować . Może być nisko
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Taką ilością nie zbijesz za nisko
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!