...
Napisał(a)
Witam ,niedawno pisałem że wysoką hemoglobinę zmniejszam oddawaniem krwi jednak wczoraj byłem oddać i odmówiono mi bo norma hemoglobiny wynosi do 18 zaś ja miałem 18,5 twarz zrobiła się czerwona ,babcia stosuje taki lek jak Xalerto czy byłby to dobry pomysł , trochę boje się o wystąpienie krwotoku może ktoś coś poradzi może jakieś doświadczenia podobne ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Miałem to samo, gdy chciałem oddać krew to mi założyli bana na to 2 miesiące za poziom hemoglobiny brałem nattokinaze i trochę zbiło poniżej 18 co pomogło w oddaniu. Oczywiście dobre nawodnienie przed donacją to podstawa.
1
...Let the fight begin !
...
Napisał(a)
Właśnie mało wypiłem i też dostałem ban próbowałem sam upuścić krew ale za nic nie wyszło
...
Napisał(a)
A coś na szybko dałoby radę zrobić może coś z apteki bo takie cuda tylko z internetu ?Czy inozytol z NOW się nada?
Zmieniony przez - AdamZx w dniu 2020-06-05 18:04:57
Zmieniony przez - AdamZx w dniu 2020-06-05 18:04:57
...
Napisał(a)
Na szybko nie da sie. Inne polecane sposoby moga pomoc ale nie jest to pewnik musisz sprawdzic na sobie czy dadza poprawe.
1
...
Napisał(a)
Jak kolega wyżej spróbuj Ip6 , ponoć naprawdę daje radę , sam nie brałem bo akurat w tej chwili nie potrzebuje ale czytałem trochę na temat tego środka i ludziom ładnie zbija wyniki...
2
...
Napisał(a)
Dziękuję za odpowiedzi leci plus dla każdego a teraz 2 pytania:
-Jak zrobić upust w domu pobrać strzykawką ?
-IP6 inozytol z otrąb owsianych z Jarrow mam w aptece na miejscu inozytol Swanson z mąki ryżowej czy to się nada też ?
Zmieniony przez - AdamZx w dniu 2020-06-05 19:01:41
-Jak zrobić upust w domu pobrać strzykawką ?
-IP6 inozytol z otrąb owsianych z Jarrow mam w aptece na miejscu inozytol Swanson z mąki ryżowej czy to się nada też ?
Zmieniony przez - AdamZx w dniu 2020-06-05 19:01:41
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!