Nie wiem już co robić mam podwyższona prolaktyny i bilirbrine całkowitą już od dłuższego czasu, endokrynolog przepisał mi diostonex na tą prolke, a tą bilirbrine olał i powiedział że pewnie mam zespół Gilberta, ale mam wrażenie że sam diostinex nie rozwiąże problemu bo już kiedyś miałem coś podobnego tylko był to inny preparat i po odstawieniu, prolka wróciła, przysadkę mam zdrową bo miałem rezonans. Zostałem po prostu zlany przez lekarza.
Nigdy nie brałem sterydów wiodę zdrowy, aktywny tryb życia, jestem wegetarianinem, jem dużo nabiału, bo to moje ulubione źródła białek.
Moje objawy:
- Libido zerowe
- Czasami stany depresyjne
- Czasami bardzo głośna praca jelit
- Często wieczorem śmierdzące gazy
- Żółta skóra
- Cała ta przygoda trwa już kilka miesięcy i od samego początku towarzyszą dwie białe plamki pod ustami które od reszty skóry różnią się tylko kolorem, jednego dnia są blado-brązowe, q drugiego krwisto-czerwone.
Nie mam pojęcia czy to wszystko ma jaki kolwiek związek.
Jeśli ktoś chce się podjąć diagnozy albo może jakoś pomoc byłbym mega wdzięczny.
Podejrzane wyniki badań załączam niżej:

Nigdy nie brałem sterydów wiodę zdrowy, aktywny tryb życia, jestem wegetarianinem, jem dużo nabiału, bo to moje ulubione źródła białek.
Moje objawy:
- Libido zerowe
- Czasami stany depresyjne
- Czasami bardzo głośna praca jelit
- Często wieczorem śmierdzące gazy
- Żółta skóra
- Cała ta przygoda trwa już kilka miesięcy i od samego początku towarzyszą dwie białe plamki pod ustami które od reszty skóry różnią się tylko kolorem, jednego dnia są blado-brązowe, q drugiego krwisto-czerwone.
Nie mam pojęcia czy to wszystko ma jaki kolwiek związek.
Jeśli ktoś chce się podjąć diagnozy albo może jakoś pomoc byłbym mega wdzięczny.
Podejrzane wyniki badań załączam niżej: