Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wysoka prolaktyna jak zbic i odblok

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12792

Formularz - Proszę o pomoc

24

Waga

92

Wzrost

184

Obwód ramienia

40

Obwód klatki

118

Obwód uda

68

Obwód talii

Staż na siłowni

4

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

3tys kcal

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

pierwszy 8 miesiecy enan

Opisz swój plan treningowy

fbw

Cel cyklu

oblok i wbicie prolki w widełki

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

brak

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

13

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

brak

Stan zdrowia

zdowy oprócz tych objawów ktore opisałem poniżej

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

brak

PPM (podstawowa przemiana materii)

2400

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

125 150
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 174 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2658
Witam własnie odebrałem wyniki badań, morfologia na zdjęciach jak by ktoś mógł spojrzeć. Prosze o pomoc z rospisaniem odlobku i dawek exe do estro i czegoś do prolki zeby wbic to w widełki bo samopoczucie tragiczne jest.
Prolactin (PRL) : * 30.54 ng/mL norma 4.04 - 15.20
Estradiol (E2) : 40.1 pg/mL norma 11.3 - 43.2
samopoczucie słabe ospałość, drętwienie palców bóle głowy. Chce robić odblok ostatni strzał teścia był 10dni temu 250mg, cykl trwał około 8miesięcy pierwsze trzy miesiące było 300mg tydzien następne 3miesiące było 500mg tydzien i ostatnie dwa było tylko 250mg na podrzymanie z powodów chorób. HCG było podawane raz w miesiącu w dawce 5k na 2/3 razy. Proszę o rady o czego mam zacząć może pierwsze wbic prolke w widełki i wtedy zaczać hcg? proszę o rady ekspertów. Dzieki z góry i pozdrawiam.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6388 Napisanych postów 16650 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 102340
Tylko potrzebujesz cabaser na zbicie prolaktyny a e2 masz w normie.
Brałeś exe albo inny IA w czasie cyklu?
Masz wynik testa moze? Wklej jezeli masz

Zmieniony przez - Natan33 w dniu 16/05/2019 16:38:50

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 174 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2658
Brałem pierwsze Ari a później zmieniłem na exe po pół tabletki do strzału a przy hcg 2/3 co 2/3dni i było ok testa nie badałem teraz kiedyś robiłem to był max na cyklu wiadomo.cabaster jak dawkować? I jak z tym odblokiem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A jeszcze pytanie od czego wywala tak prolke a jak robiłem badania na cyklu co dwa miesiące co miałem cały czas nawet nie polowe normy i nagle bum I mam dwa razy ponad przy tak małej ilości testa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 1001 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27373
marcino67
Brałem pierwsze Ari a później zmieniłem na exe po pół tabletki do strzału a przy hcg 2/3 co 2/3dni i było ok testa nie badałem teraz kiedyś robiłem to był max na cyklu wiadomo.cabaster jak dawkować? I jak z tym odblokiem?

daj jednorazowo pol tabletki cabaseru i zbije do widelek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106281 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
a jak wchodziłeś na cykl jaki był poziom prolki?
robiłeś prolke na czczo? wstrzymałes się trochę od sexu przed badaniem ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jak wchodziłem to miałem 161 w skali do 400max i cały cykl mialem tak mniej wiecej. Tak robiłem dziś rano w okolicy 11/11:30 na czczo a jeśli chodzi o seks to ostatni raz wczoraj wieczorem. Jakoś około 20stej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106281 Napisanych postów 378294 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711520
no to mogło mieć wpływ na wyniki badań
zrobił bym jak ktoś wyżej napisał dwa razy po 0.5 caba co jakies 5-7 dni i pct

chyba ze leca może jakies psycho , coś na spanie na przykład ?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-05-16 17:47:36

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Na spanie leciała melatonina ale tydzień temu odstawiłem bo sny jakieś poje... To jak dam 2x caba co 5dni i wtedy pct to wyjdzie mi że zaczynam pct 20dni po ostatnim strzał testa to jest w porządku tak ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6388 Napisanych postów 16650 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 102340
Rafał a nie lepiej całego caba odrazu?? Jest 2x norma, wrzuci całego i spadnie w okolice dolnych widełek.
Przed ostatnim badaniem prolaktyny miałem sex na godzine przed pobieraniem krwi i wcale prolka nie wyszła wystrzelona wiec nie jestem przekonany czy sex wieczór wcześniej wpłynął by aż tak bardzo na wynik badania.

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Natan33
Rafał a nie lepiej całego caba odrazu?? Jest 2x norma, wrzuci całego i spadnie w okolice dolnych widełek.
Przed ostatnim badaniem prolaktyny miałem sex na godzine przed pobieraniem krwi i wcale prolka nie wyszła wystrzelona wiec nie jestem przekonany czy sex wieczór wcześniej wpłynął by aż tak bardzo na wynik badania.

a widzisz nie wiem czy się zasugerowałem , pewnie że całego i wskakuje na pct

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Estro

Następny temat

Ocena badań i przygotowanie do pierwszego cyklu

Alldeynn
Polecane artykuły