...
Napisał(a)
witam robiłem badania hormonow estro i prolaktyny wyniki prolo-33,89 norma on 4.04-15,20 .estrogen 139 norma 25-60,70 wiem ze na to brac diosinex ale jak go dawkowac?? i czy wysoki poziom prolaktyny moze miec znaczenie w przyrostach na cyklu??chodze wiecznie wkurzony i jakos mniejsza ochota na trening..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zrob sobie tydzien przerwy od treningow to powinno Ci pomoc.Super serie na pewno wyjda Ci na korzysc 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Jakie środki teraz lecą? Na przyrosty nie ma wpływu prolaktyna ,ale na samopoczucie już tak. Dosti jest 0,5mg to daj dziś tabsa za 3dni tabsa i potem tabsa co 8/10dni powinno być ok.
...
Napisał(a)
tez mam na pograniczu wysoki potas jest do 5.1 a ja mam 4.9 nie wiem czy to od suplementacji czy co..
...
Napisał(a)
Jesli potas jest w normie to sobie nim glowy nie zawracaj.
Jesli chodzi o prolaktyne i estro to muisz byc czujny zeby nie pojawilo sie gino najlepiej miec pod reka exe i cabaser lub dostinex
Jesli chodzi o prolaktyne i estro to muisz byc czujny zeby nie pojawilo sie gino najlepiej miec pod reka exe i cabaser lub dostinex

...
Napisał(a)
cabaser wychodzi duuuuzo taniej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dokladnie ale nie wiadomo do czego ma dostep 

...
Napisał(a)
lodzianin1cabaser wychodzi duuuuzo taniej
Fakt mnie starcza 0,5 tabsa na 10 dni to bardzo silny lek
...
Napisał(a)
no potas na pograniczu czytałem ze mrowienia i dretwienia nie tylko moga byc spowodowane treningiem ,sercem czy cisnieniem ale włąsnie wieszka iloscia potasu jedna babka na forum pisała ze jak juz miała 7 to miała zawroty głowy i raz zemdlała
...
Napisał(a)
Badales inne elektrolity-sod? Czy suplementujesz sie jakimis preperatami zawierajacymi potas?
...
Napisał(a)
bore z fitness authority coore witaminy moze to przez nie no i codziennie banany wpierdzielam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
mostek między cyklami
Następny temat