...
Napisał(a)
Cześć. Szukam szybkiej porady ze względu na to, że mój lekarz jest niedostępny do poniedziałku. Jestem aktualnie na HZT i przyjmuję 2x40mg testo co 3,5 dni i 2x250mg HCG dwa razy w tygodniu. Aktualnie mam bardzo wysoki Hematokryt 55 a z wczorajszych badań wyszło, że poziom testo to 950. Dziś powinienem wziąć kolejną dawkę, ale bardzo zle się czuję i boję się, że jeszcze podbije mi Hematokryt. W środę mam mieć robiony upust. Moje pytanie brzmi, czy mogę pominąć dawkę i poczekać do wizyty lekarskiej w poniedziałek? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Patriotaa60 to już trochę hardcore, nie ma też co bagatelizować sprawy i ogarniać to jak najszybciej ja ostatnio też z 55 latałem chwile to po upuście odżyłem, lepiej się oddycha, samemu upust na pierwszy raz to tak samo ja tam nie dałbym rady ale do odważnych świat należy :D
Bardzo proste nawet sam wenflon sobie wbić i ładnie leci nie zasycha bo sama igłę jak wybijałem 1.2 to chwila i zapchana. Także polecam wenflony
Dugi
...
Napisał(a)
Bierz normalnie dawkę, i tak Ci krąży test w organizmie więc to nie jest tak że zrobisz iniekcje i hematokryt nagle wystrzeli wyżej. Pij dużo wody i do środy wytrzymasz z tym upustem ;)
1
S ex
A lkohol
A naboliki
...
Napisał(a)
No właśnie piję 4l wody codziennie , może przez te dni zwiększę do 5l, bo na dodatek ma być upał, a ja i tak już ledwo stoję na nogach, bo w głowie mam banię;/ Dzięki za szybką odpowiedź!
...
Napisał(a)
Acard nie rozrzedzi krwi ma inne zadania
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Wiem, że nie rozrzedzi, ale może przynajmniej jakoś pomoże mi w lepszym funkcjonowaniu/uchroni przed ewentualnymi zakrzepami do środy? Nie ukrywam, że siadło mi to na psychice i mam obawy, że zatkają mi się żyły i dostanę zawału czy coś.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Jak_z_tą_KRWIĄ_na_BOMBIE__podsumowanie_znanych_metod_zapobiegania_nadkrwistości_wtórnej._-t1214510.html
Poczytaj kolego ten temat
Poczytaj kolego ten temat
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dla mnie wkręcasz trochę sobie i łapiesz schiza;) ewentualnie estro Ci wywaliło i stąd gorsze samopoczucie ;) badales może ?
S ex
A lkohol
A naboliki
...
Napisał(a)
Estro 29, więc w normie. No właśnie wiem, że łapię schizę, bo się trochę przestraszyłem - od tygodnia jakieś nudności, niskie ciśnienie 100/60, co przy gęstej krwi powinno skutkować nadciśnieniem, zawroty głowy. Inne wyniki też w normie, tylko ten hematokryt, erytrocyty i hemoglobina zawyżone.
...
Napisał(a)
Wiem kolego, czytałem tamten post już dawno temu, ale nie zmienia on mojej aktualnej sytuacji, łykam Natto od tygodnia i jem po 2 grapefruity dziennie. bardziej mi chyba chodzi o jakieś potwierdzenie, że nie dostanę zawału czy coś w obecnej sytuacji i czy Acard może sprawić, że będę spał spokojniej, wiedząc, że działa antykrzepliwie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!