mocz,krew, watroba itd. wszsystko w za***istym stanie, jak nowki:) ale zmartwił mnie wynik ASO poniewaz wynosił bagatel 1226 czegos tam gdzie norma jest 200 czegos tam. Prosze o pomoc o co chodzi z tym ASO co to jest, co ono oznacza i co oznacza taki wynik!BARDZO PROSZE O FACHOWE ODPOWIEDZI
mocz,krew, watroba itd. wszsystko w za***istym stanie, jak nowki:) ale zmartwił mnie wynik ASO poniewaz wynosił bagatel 1226 czegos tam gdzie norma jest 200 czegos tam. Prosze o pomoc o co chodzi z tym ASO co to jest, co ono oznacza i co oznacza taki wynik!BARDZO PROSZE O FACHOWE ODPOWIEDZI
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Co o tym sądzicie?
wynik bardzo wysoki !
wskazuje na infekcje paciorkowcową która może grozić wieloma powikłaniami
jak kłoporty z nerkami sercem wzrokiem itp
cóż - a pokazałeś ten wynik lekarzowi ??
nie wiem czy w takim wypadku nie włącza się antybiotyków : penicyliny , cefalosporyny , ne szuka się ogniska , hmm hmm , sam nei wiem - musze się douczyć
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
zreszta madrale jedne aso swiadczy tylko o przebyciu infekcji paciorkowcowej, a nie o goraczce reumatycznej. przypominam ze leczy sie pacjenta a nie wyniki badan.
i polecam zajrzenie do ksiazki i przypomnienie sobie objawow goraczki (podwyzszona temp, zapalenie stawow) i dopiero pozniej zastanawianie sie nad wynikami.
adelson - takie miano aso wskazuje tylko ze miales jakas infekcje spowodowana paciorkowcami (jedne z czestszych bakterii w srodowisku) i na nic zlego to nie wskazuje
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi

cóz - ja na studiach nie mam np diagnostyki laboratoryjnej i innych podobnych bzdetów

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Kilka lat temu wyszło mi bardzo wysokie ASO - 1600. Dostałam skierowanie do reumatologa, który wysłał mnie na zbadanie próby lateksowej i odczynu Waleerego - Rosego. Lateks wyszedł mi bardzo zły, a odczyn Waleerego Rosego na ++ Tydzień temu robiłam ASO - 400. Przy okazji, źle się czuję, często mam bóle mięśniowe i stawów, a ponadto boli mnie biodro - teraz nawet kiedy dotykam, odczuwam ból.Czy mam się martwić? Pomóżcie!
"Niemoc to piekło, moc to naiwność"
SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- info na priv
www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl