Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1992
1. WIEK:25
2. WAGA:87
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps:44
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:4lata
6. Dieta zbilansowana
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE : teraz pierwszy test enan 200 e7d
8. TRENING:silka 3-4x
9. CEL CYKLU: podtrzymanie
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):do tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
Cykl od 08.20r 200 prolo apteka co tydzień i do strzała 1/4 ari oraz co 7-9dni 1/4 dostinexu.
Cześć zaczął niepokoić mnie wysoki puls nawet bardzo wysoki spoczynkowy oczywiście waha się od 85 do nawet 115 po prostu tak o jak sobie siedzę albo leżę. Byłem oczywiście u kardio echo i ekg w normie dał mi concor cor najmniejsza dawkę raz dziennie lub jak czuje ze zaczyna walić. Problem w tym ze to kolejne tabletki i teraz nie wiem już czy to od cyklu czy co. Zawsze miałem wysoki ske nie aż taki zwykle z tego co pamietam było to 75-80 a teraz przeważnie mam 95-105.
Czy testosteron może na to wpłynąć? Czy Np podzywszone estro tez tak może działać lub może to od dostinexu? Jakieś rady?
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1992
Zrobiłem dziś dużo wyników dam znać jak przyjdą chociaż babka co pobierała mówiła ze krew normalna a 6 fiolek było chyba ze tego nie widać gołym okiem :D
Szacuny
49
Napisanych postów
195
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
3165
No raczej nie widać na oko takich rzeczy. Dawka jest niewielka i nie powinna dawać takich skutków, ale to sprawa indywidualna. Dawanie co tydzień nie jest dobrym protokołem, test z estro się rozjeżdża i tutaj może być jakaś przyczyna. Musiałbyś codziennie badać przez tydzień lub dłużej żeby to zauważyć w wynikach.
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
1992
Do tej pory leciało 50 letroxu rano nadczo codziennie ale skończył mi się i endo dał mi jakiś nowy lek tez t4 ale w żelu takim tez dawka 50 ale zmienił mi na co 2 dzień bo niby lepiej się wchłania a tu po wynikach wychodzi ze jednak codziennie będzie trzeba jak na moje albo 2dni i 1 przerwa
Szacuny
1615
Napisanych postów
3785
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
39979
A jak cisnienie? Estro bardziej na cisnienie niz na puls dziala. To znaczy nie tyle samo estro co retencja wody w systemie. Jak nawodnienie? Jak potas i magnez? Stresujesz sie czyms w zyciu ostatnio?
Szacuny
2
Napisanych postów
209
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
10922
Osobiście nie byłem na cyklu ale miałem kurację HCG przepisana przez lekarza i zacząłem mieć podobne problemy z plusem do twoich - po 2 zastrzyku HCG estro wynosiło koło 70 PG (17-43) a puls spoczynkowy wynosił do 100/min, po kuracji wszystko wróciło do normy około 50-60, być może właśnie estro?