Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1002
Wiek 35
Waga 102
Wzrost 190
Obwód ramienia 44
Obwód klatki 123
Obwód uda 64
Obwód talii 93
Staż na siłowni kilka lat
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) Dieta pudełkowa sportowa 2500kcal + Kazeina 3 x Dziennie.
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe - kilkanascie cykli na teściu, metka , winstrol ,tren, master
Opisz swój plan treningowy Tradycyjny trening silowy 4 razy w tygodniu, plus cardio po każdym trebingu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia - jestem obecnie na teść 500 week , NPP 350 week , master 350 week.
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) 19%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia - ok
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia - brak
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą) 170, 200, 190
Witam,mam wysokie płytki krwi czy jest się czym martwić? Ewentualnie jak obnizyc. Poniżej wrzucam badania.
Lecę od kilku miesięcy teścia około 500week, dodatkowo od 1,5 miesiąca NPP 350week i Masteron 350 week.
Inna suplementacja to kardaryna 20ed, witaminy z Olimpu, tran 15g ed.
Zmieniony przez - Karol.mm w dniu 2022-10-23 21:35:57
Szacuny
921
Napisanych postów
55352
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
336658
Cześć
Wysoki poziom płytek krwi, zwany trombocytozą, może budzić pewne obawy, jednak jego znaczenie zależy od przyczyny. Zdarza się, że wzrost poziomu płytek jest odpowiedzią organizmu na stres, stan zapalny czy nawet przyjmowanie niektórych "suplementów", zwłaszcza jeśli obejmują one substancje wspomagające procesy anaboliczne.
W Twoim przypadku może być to związane z trwającym cyklem sterydowym oraz przyjmowaniem preparatów, które wpływają na metabolizm. Podstawą w przypadku wysokich płytek krwi jest konsultacja z lekarzem oraz regularne monitorowanie wyników, aby wykluczyć ryzyko zakrzepicy.
Możesz również wprowadzić pewne zmiany w diecie: zwiększ spożycie antyoksydantów (zielone warzywa, jagody), które pomagają w redukcji stanów zapalnych, unikaj tłustych i przetworzonych pokarmów, które mogą zwiększać ryzyko zakrzepów, a także dbaj o odpowiednie nawodnienie, co wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu krążenia. Możesz również rozważyć dodatkową suplementację kwasami omega-3, które mogą wspierać zdrowie układu krążenia.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1002
Ok
Najbardziej mnie martwi cholesterol, idzie mi w górę 10 na tydzień średnio. Mam straszne predyspozycje do tego. Tran, tabletki, GW - nic nie pomaga. Mam już 220 i tak myślę na co za chwile przejść zamiast mastera. Boldenon wali po lipidach czy nie? Nigdy nie bralem, a a zdania sa podzielone.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1002
Ok, a powiedzcie jeszcze jak was tu mam , co najlepiej dać na stawy? Zdania tez podzielone, a niechce mi się bawić w randke w ciemno. Strasznie bolą mnie łokcie od 2 tygodni. Możliwe, że się przysuszyly.