Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Wystająca kość nadgarstka

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1224

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 251 dni Przeczytanych tematów 33
Witam ostatnio zauważyłem u siebie wystającą kość nadgarstka zdjęcie wysyłam poniżej. Nie odczuwam żadnego bólu więc to dobry znak wie ktoś może czym to jest spowodowane bo kiedyś tego nie miałem. Chciałbym się tego pozbyć wie ktoś może jak?
(Mam to na obu rękach)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12447 Napisanych postów 161899 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240292
Witaj.
Ile masz lat?
Kości ksztaltuja sie do okolo 21 roku zycia,w przypadkuw zrostu okolo 19 roku zycia juz powoli konczymy nasza kariere jezlei chodiz o wzrost wzwyz. Twoje cialo moze sie jeszcze nieco zmienic jezlei jstes osoba mloda.
Taki Tój urok, że masz widoczne kości na nadgarstkach. Pozostanie Ci jedynie wzmocnienie ciala poprzez trening na silowni. Wzrost masy mięśniowej spowoduje, ze nadgarstki nie beda az tak mocno widoczne. Tez mam takie kosci bo jestem wysoki i mam dosc chude, waskie nadgarstki, to normalne

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 251 dni Przeczytanych tematów 33
Dziękuje bardzo za odpowiedź mam 14 lat więc może się jeszcze coś zmieni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12447 Napisanych postów 161899 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240292
To na spokojnie :) przyjdzie jeszcze czas, stawy moga sie wzmocnic, aparat wiezadlowy kotry gedzies przebiega w poblizu bedzie rowniez pozniej nieco kryl kostke. Ale to troche potrwa. Powiem Ci szczerze, ze nikt zazwyczaj na to uwagi nie zwraca. Jesli cwiczys zna silce obencie to z czasem powinny byc one mniej widoczne.

obencie mozesz jakiegos casio g-shocka walnac na jedna reke, zeby nieco zamaskowac jedna koste, jezlei jest to dla ciebie zrodlo jakiegos problemu :D ale to glownie Ty sam sie na tym skupiasz i widzisz tutaj defekt.
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767014
Niestety, ale taką masz budowę kośćca i nic w tym kierunku nie jesteś w stanie zrobić. Jako, że jesteś osobą jeszcze bardzo młodą, to istnieje możliwość taka, aby wraz z rozwojem układu kostno-stawowego trochę to zanikło. Nie sądzę jednak, żeby zmiana za kilka lat była jakaś znacząca. Osobiście mam podobnie od kiedy pamiętam.

To, co możesz zrobić to ewentualnie praca nad swoją sylwetką i rozwój mięśni i ich proporcji. W ten sposób zniwelujesz widoczność tego typu różnic w budowie, mając dobrze rozbudowaną sylwetkę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132960 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464609
myśle że ok masz szczułem nadgarstki kość wystaje

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Rezonans kolana - porady

Następny temat

Nerwica lękowa - porady

Spalanie
Polecane artykuły