Zna ktoś restrykcje dot. transportowania samolotem na terenie UE suplementów diety?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Niestety wciąż jesteśmy mentalnie do tyłu w porównaniu do innych państw. W Polsce uwielbiam tą rewię mody w centrach handlowych, a najbardziej tych facetów po 40tce w dziurawych spodniach włożonych w buty i szalikami na szyi
Od dziecka często bywam w Niemczech. Tam rolnik idzie prosto z pola do sklepu na zakupy i każdy ma w dupie, że nie ubrał się jak do kościoła.

...
Napisał(a)
Nie ma żadnych jeśli nie wieziesz substancji zakazanch. Wpakuj do bagazu głównego i nie będzie problemów. Osobiście woziłem do Francji i Niemiec, popakowane w worki strunowe i nie było problemów. Wszystko jeszcze wpakowałem w jakieś pudełko po preworkoucie żeby nikt nie miał obiekcji w razie kontroli.
...
Napisał(a)
mdma85Nie ma żadnych jeśli nie wieziesz substancji zakazanch. Wpakuj do bagazu głównego i nie będzie problemów. Osobiście woziłem do Francji i Niemiec, popakowane w worki strunowe i nie było problemów. Wszystko jeszcze wpakowałem w jakieś pudełko po preworkoucie żeby nikt nie miał obiekcji w razie kontroli.
a we Francji się nie doczepili do krety?

życie jest zbyt krótkie by być małym
...
Napisał(a)
Nawet o tym nie wiedziałem
Właśnie teraz czytam, że w 2004 została zakazana. Brałem dwa razy do Francji i był luz. Jak mają się gdzieś doj**ać to najbardziej prawdopodobne, że w Polsce 

...
Napisał(a)
W podręczny nic nie ładuj,chyba że jakieś witaminy nie rozpoczynane. Na okęciu na bramkach zawsze się mnie czepiają jak nigdzie indziej.Jacyś nadgorliwi są. Ostatnio musiałem zdejmować ściągacz z łokcia.
...
Napisał(a)
No dokładnie. Najbardziej niedoj**ani ludzie pracują na lotnisku w Bydgoszczy i w Krakowie. Czasem mam wrażenie, że będa rozbierać mnie do bielizny.
W cywilizowanych krajach np. jak trzeba ściągać buty to bramkarze kierują do boxu gdzie wkłada się buty do kuwety a facet niesie je do prześwietlenia. W Polsce wciąż trzeba pop*****lać w plastikowych workach, na boso.
W cywilizowanych krajach np. jak trzeba ściągać buty to bramkarze kierują do boxu gdzie wkłada się buty do kuwety a facet niesie je do prześwietlenia. W Polsce wciąż trzeba pop*****lać w plastikowych workach, na boso.
...
Napisał(a)
Ja w Bydgoszczy róże rzeczy przewoziłem i jeszcze nikt mnie nie kontrolował

...
Napisał(a)
Więc właśnie jesteś namierzany.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2013-11-28 14:40:41

Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2013-11-28 14:40:41
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
Na mnie zawsze krzywo patrzą, widocznie nie pasuję do otoczenia. W zeszłym roku często spałem w WWA w Hyacie a tam to dopiero się wyróżniałem
Na recepcji myśleli, że zabłądziłem.

...
Napisał(a)
mdma85Nawet o tym nie wiedziałemWłaśnie teraz czytam, że w 2004 została zakazana. Brałem dwa razy do Francji i był luz. Jak mają się gdzieś doj**ać to najbardziej prawdopodobne, że w Polsce
![]()
?
http://www.guide-proteines.org/creatine/mythes-creatine/statut-creatine-france.html
Zmieniony przez - Pandarek w dniu 2013-11-28 19:53:25
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat