Witam, we pod koniec września zerwałem więzadło krzyżowe przednie. W czerwcu 2017 roku będę miał operacje i do tego czasu muszę wzmocnić mięsień czworogłowy uda, żeby mi nie zanikł po operacji, ze względu na to, że mam też chude nogi. Fizjoterapueta podał mi parę ćwiczeń, lecz nie do końca zapamiętałem jak je robić i nie mam za bardzo warunków w domu do ich wykonywania. Czy macie jakieś propozycje ćwiczeń?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- wzmocnienie przyśrodkowej części mięśnia czworogłowego uda
- Ćwiczenia na przyśrodkową część mięśnia czworogłowego uda
- odbudowa miesnia czworoglowego uda
- Dysproporcja mięśnia czworogłowego uda - wpływ na kolano
- Odbudowa mięśnia czworogłowego - kobieta - modyfikacja treningu i diety
- obudowa mięśnia czworoglowego po zerwaniu sciegna
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj,
powinieneś raz jeszcze udać się na konsultacje do fizjoterapeuty. Wyjaśnij mu dlaczego nie możesz wykonywać danych ćwiczeń i niech dobierze takie, które nie będą niemożliwe do wykonania.
Niestety nie ma możliwości dokonania takiej konsultacji przez internet.
Pozrdawiam i życzę powrotu do zdrowia
powinieneś raz jeszcze udać się na konsultacje do fizjoterapeuty. Wyjaśnij mu dlaczego nie możesz wykonywać danych ćwiczeń i niech dobierze takie, które nie będą niemożliwe do wykonania.
Niestety nie ma możliwości dokonania takiej konsultacji przez internet.
Pozrdawiam i życzę powrotu do zdrowia

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!