...
Napisał(a)
Wlasnie jestem na cyklu z XP i XPe. Jestem z natury nerwowy, problemow z cisnieniem nie mialem, ale gdy wezme XPe 15 min przed treningiem, to potem sie nie moge skupic na treningu i czasami serce zaczyna mi szybko bic, co mi sie bardzo nie podoba. Dlatego bede uzywal go z rana. Jesli ktos jest podobny do mnie to radze mu najpierw sprobowac jakos, jak na niego dzialaja mocne pobudzacze w czasie treningu silowego, a potem decydowac sie na zakup.Dodam jeszcze ze bralem thermal pro kiedys ale przed aerobami i bardzo dobrze sie czulem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
pewnie dlatego ze w tym xpe, jest w ch@j koffeiny i dlatego tak masz
...
Napisał(a)
jestes jednym z tych ludzi, którzy źle reagują na XPe
to wina kofeiny
to wina kofeiny
Scio me nihil scire. - Sokrates
We will never die, because we are UNITED !
...
Napisał(a)
tez tak mialem . jesli terning konczylem kolo 19 20 godziny i wzillem xpanda po tereningu niemoglem usnoc a jak usnolem to zle spalem wiec bralem zaraz po wstaniu i przed treningiem
moj test: http://www.sfd.pl/temat279465
...
Napisał(a)
jade na identycznym cyklonie xp new+xpe
xpe wogole mnie nie klepie jesli chodzi o intensywnosc pobudzenia w stosunku do xp new
wiec jak widac rozni ludzie rozne reakcje
zipera tez klepalo za mocno xpe wiec mieszł pół na pól w porcji
xpe wogole mnie nie klepie jesli chodzi o intensywnosc pobudzenia w stosunku do xp new
wiec jak widac rozni ludzie rozne reakcje
zipera tez klepalo za mocno xpe wiec mieszł pół na pól w porcji
...
Napisał(a)
Dobry pomysł z tym pól na pól. Spróbuje, bo jak dzisiaj z rana, na czczo wziąłem XPe, to też sie*****owo czułem.
Zmieniony przez - papsi w dniu 2006-11-11 19:42:13
Zmieniony przez - papsi w dniu 2006-11-11 19:42:48
Zmieniony przez - papsi w dniu 2006-11-11 19:42:13
Zmieniony przez - papsi w dniu 2006-11-11 19:42:48
...
Napisał(a)
nie wiem co im odbiło żeby dać tyle kofeiny, ja tez jak wziąlem pierwszą porcję + 1 caps tse (nie pomyslałem ze bedzie za taka petarda) to o mało co sie nie porzygalem w trakcie treningu, to juz mniej mnie tussi z kofą czochrał niż to badziewie, na nieszczescie nie miauem innego staca by połaczyć, wiec 3 razy dziennie po pół porcji brałem.
...
Napisał(a)
Nie wiem czy to wina kofeiny, bo bylem kilka razy w siłownii na termalu(w 2 kapsach mialem jej przecież 400 mg), wtedy siła mi rosła i miałem mega zapał, a na XPe jest gorzej niż normalnie,jak juz wyżej napisalem.
Polecane artykuły