Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
104
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
916
Witam
Wpadł mi w ręce taki mały energetyk/spalacz w postaci efedryny (najprawdopodobniej ekstrakt) i yohimbiny w kapsułkach po prostu jako mix.
Co sądzicie o takim połączeniu na co zwrócić najbardziej uwagę? Może jakieś badania przed tym specyfikiem?
Jakie godziny i dawkowanie tego preferujecie?
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
10
Według mnie to skład z etykiety nie ma nic wspólnego z tym co jest.
Kapsułki są potężne jak na 15+5 mg.
Można porównać do kapsułki 200mg kofy.
Kofeiny tam raczej nie ma bo całość się rozpuszcza w etanolu.
Temperatura się podnosi to fakt. Jednak brak skutków ubocznych ( suchość w ustach, drżenie rąk ). Ciężko powiedzieć co tam siedzi bo działanie nie przypomina nawet clenu.
Szacuny
12445
Napisanych postów
161894
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240269
witaj. ogolnie produkt wyglada jak robiony w piwnicy%) ale zazwyczaj tak tez jest w przypadku tego typu mieszanek. podzielam tutaj zdanie lodzianina co do ewentualnej efki w skladzie. Chyba, ze trafil Ci sie 1% jak 6 w lotto. Jezeli wczesniej miales stycznosc z efka to raczej idzie rozpoznac jej dzialanie. Co do ewentualnych badan itd jak nie masz problemow z sercem, cisnieniem krwi itd to nie powinno nic slego sie dziac po zastosowaniu. Wrzuc kapsa na start przed treningiem i zobaczysz jak organizm reaguje, jak dziala sam specyfik
Szacuny
2
Napisanych postów
104
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
916
Wrzuciłem wczoraj tabsa o godzinie 16 to mnie trzymało do 2 w nocy. Strasznie mnie to porobiło. Na początku fajne uczucie motywacja siła pewność pobudzenie później już coś mi się w bani nie ten teges robiło + jakiś świąt musiałem się drapać na całym ciele czerwony się też zrobiłem miejscami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Czysta efedryna hcl nie ryje bani (podobnie jak amf), jeśli tak jest po zazyciu jedenej i drugiej tzn że to nie jest to (zazwyczaj substytut), albo od *uja domieszek czyli jeszcze gorzej bo nie wiadomo co ile i jak taka kombinacja zadziała..
Szacuny
12445
Napisanych postów
161894
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240269
podejrzewam, ze dobrze podsypany dmaa/dmha, do tego wystarczy dobra dawka joszki a formie alpha czy tez hydroxy johy i bedziemy latac do polnocy na fazie%) na mnie tak mocno dziala ripper z dark labs. ja otwieeram normalnie kapsa i wysypuje polowe na porcje jak trening mam o 17.30. Niestety przewaznie tego typu srodki nadaja sie dla osob co maja treningi do poludnia i na koncowke redukcji gdzie faktycznie kalorii mamy juz malo, a musimy zrobic dobry trening silowy plus jeszcze np cardio do tego i brakuje nam mocy