Jak w temacie, nie lubię smaku kawy chociaż nieraz ją pije przed treningiem, (ćwiczę głównie w domowej siłowni), co sądzicie o Yerba Mate przed treningiem? Ktoś stosuje, pobudza chociaż trochę? :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chłopaki u mnie w pracy piją, mówią że spoko, ale w ciagu dnie nie przedtreningowo
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84Chłopaki u mnie w pracy piją, mówią że spoko, ale w ciagu dnie nie przedtreningowo
No właśnie o to chodzi, chyba sproboje na własnej skórze połączenie yerby i treningu i dam wam znać jak to wygląda
...
Napisał(a)
w pojedynczej porcji yerba mate ma za mało kofeiny, żebyś coś odczuł, tez piję ale tak jak Anubis napisał, w ciągu dnia zamiast kawy w pracy
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Śmiało możesz pić yerba mate. Mateina ma podobne działanie do kofeiny.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Kwestia tego czy brałeś już jakieś stymulanty wcześniej przed treningiem. Jeśli nie to Yerba mate da radę :)
...
Napisał(a)
Nie ma czegoś takiego jak porcja, latynosi walą 3/4 tykwy od dzieciństwa (bo u nich to kosztuje grosze) i piją jak my wodę/herbatę, a jak się wypłucze to wsypują nową, wystarczy dobrać sobie odpowiednią ilość, zależnie jak tolerujesz i jak na ciebie działa, zresztą ja piję między seriami normalnie zamiast wody. Nie wiem, czy pijesz od jakiegoś czasu, czy dopiero zaczynasz, więc uważaj z ilością, bo do mateiny trzeba się przyzwyczaić, zwłaszcza że trzyma kilka razy dłużej niż kofeina.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!