Siema. Zastanawiam się co lepiej kupić. Tak żeby spożyć rano przed szkołą i przynajmniej do południa do powrotu mieć mieć energie i dobrą koncentracje. I ewentualnie jeszcze poprawić przed treningiem po południu i spokojnie zasnąć wieczorem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rano to możesz kofeine jakąś przyjąć nawet po południu tylko sam musisz wiedzieć do której godziny żebyś nie miał problemów ze snem. Na noc możesz dodać ZMA. Guarana również nie wyklucza tego, że nie będziesz miał problemów.
Zmieniony przez - Sztanga1946 w dniu 2014-08-19 12:42:38
Zmieniony przez - Sztanga1946 w dniu 2014-08-19 12:42:38
...
Napisał(a)
Zwykła kofeina ma na mnie już złe działanie, słabe pobudzenie, osłabiona koncentracja i ogólnie słabe samopoczucie.
...
Napisał(a)
Rano strasznie masz problem z "odmuleniem" Może tkwi coś w diecie, regeneracji. Spisz odpowiednio długo. Przed treningowo możesz dorzucić sobie guarankę sam zdecyduj ile mg i o której godzinie najpóźniej.
...
Napisał(a)
Ja bym skupił się na odżywianiu i regeneracji, odpuścił ładowanie pobudzaczy.
Masz 17 lat, chodzisz tylko do szkoły a po niej sobie trenujesz, polegając ciągle na pobudzaczach pomyśl co będzie za jakiś, jak może trzeba być wstawać na 6 rano do roboty, wrócić zająć sie domem/rodziną a potem myślec o treningu
Masz 17 lat, chodzisz tylko do szkoły a po niej sobie trenujesz, polegając ciągle na pobudzaczach pomyśl co będzie za jakiś, jak może trzeba być wstawać na 6 rano do roboty, wrócić zająć sie domem/rodziną a potem myślec o treningu

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Ale z tego co czytałem to yerba mate jest bardzo zdrowa i pomaga się skoncentrować
...
Napisał(a)
Yerba mate zdrowa? Przecież zawiera najzwyklejszą kofeinę. Kofeinę w napojach różnie się nazywa (w kawie - kofeina, w herbacie - teina, w guaranie - guaranina, a w Yerba Mate - hmmm pewnie mateina;p) a tak na prawdę to ta sama substancja.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!