Witam mam yoszke i synefrynę , nigdy nie stosowałem wcześniej , chcę spalić końcówke tłuszczu na dole brzucha mam około 11-13% BF Wiem że yohe się bierzę 0.2mg/kg masy ciała i nie cała porcję dziennia odrazu. A jak synefrynę słyszałem że 4-10mg ED . Jak w połączeniu działają? Będę jadł na czczo mix i robłi z rana krótki trening interwałowy bardzo intensywny a w dzień jakieś sporadyczne cardio pro zdrowotnie :)Jem białkowo tłuszczowo (zwierzęcy fat) węgli jakieś śladowe ilości :P Ktoś brał razem środki ? Jakieś sugestię lub podpowiedzi ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/synefryna_i_johi_minimalna_efektywna_dawka-t212857.html
różnie synefryne zalecają 10-20
gdzieniegdzie można znaleźć "Brak precyzyjnych wytycznych, zazwyczaj ok. 10 – 30mg na dobę "
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-05-18 20:06:48
różnie synefryne zalecają 10-20
gdzieniegdzie można znaleźć "Brak precyzyjnych wytycznych, zazwyczaj ok. 10 – 30mg na dobę "
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-05-18 20:06:48
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwszy spalacz ( CLEN ) - dawkowanie
Następny temat