3 miesiące temu złamałem rękę(kosc promieniowa z przemieszczeniem) i chcialbym wrocić na siłownie, gips miałem przez 9 tygodni ściągli mi go 17 wrzesnia. Reke rozruszałem, nie boli ani nic, czuje troche przy podnoszeniu cięższych rzeczy nadgarstek i łokieć. Myslicie ze moge juz wrocic na silownie i robic jakis lekki trening? jezeli tak to jaki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rozumiem że jest pełen zrost i lekarz nie widzi zastrzeżeń ? Dobrze jakbyś wybrał się do fizjoterapeuty żeby rozruszał rękę i wyrównywał napięcia.
...
Napisał(a)
trening normalny adekwarny do Twego urazu, sam wiesz jakie dobrać obciażenia.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84trening normalny adekwarny do Twego urazu, sam wiesz jakie dobrać obciażenia.
no myślę że właśnie nie wie skoro pyta oraz że może mieć niezbyt dużego doświadczenia w złamaniach

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!