Witam, czy spożywanie alkoholu ma wpływ na długość zrastania się złamanej kości?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jestem pewny ale raczej tak. Sam kiedys mialem zlamanie obydwu kosci przedramienia z przemieszczeniem mialem prety i gips przez 3 miesiace nosic a ze wakacje byly to sie troche wypilo:P no i jak poszedlem na zdjecie to mi zalozyli jeszcze na dwa miesiace:/ pozdro:D
Co cie nie zabije... da ci kopa do dzialania :D
...
Napisał(a)
A jak po pijaku złamiesz drugą to jak się będziesz czuł 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Tak, ma. Spowalnia gojenie i zrastanie kości. Alko ogólnie mówiąc rozregulowuje pracę organizmu. Przy lekkim zatruciu, kacu, dodatkowo odwadnia i pozbawia minerałów, a zatem nawet piwa, choć wartościowe i pełne witamin, nie powinno się pić jak się połamałeś.
Rób, albo nie rób. Nie ma próbowania
Dziennik - http://www.sfd.pl/snorri1_/_Dziennik_osobnika_biurowego-t579616.html
...
Napisał(a)
Już nie przesadzajmy z tymi ocenami... Dwa-trzy piwa w tygodniu nie stanowią żadnej tragedii. Nikt tu przecież nie mówi, o regularnym chlaniu dzień w dzień.
...
Napisał(a)
W zadnym wypadku nie mozna pic alkoholu
aczkolwiek mam znajomego ktory pil... i mu sie normalnie zroslo
aczkolwiek mam znajomego ktory pil... i mu sie normalnie zroslo
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!